AIBA (federatia internationala de specialitate) a ridicat suspendarea in cazul Federatiei Romane de Box, informeaza Leonard Doroftei, presedintele FRB. "Cei de la AIBA cred ca eu pot face lucruri bune pentru boxul romanesc", a precizat Doroftei.

Leonard Doroftei (foto arhivă)Foto: AGERPRES

"Am primit o scrisoare de la AIBA prin care ne-a anuntat de ridicarea suspendarii si au spus ca sunt incantati de deciziile luate la FR Box. Cei de la AIBA cred ca eu pot face lucruri bune pentru boxul romanesc. Am reusit sa deblocam cele 23 de burse olimpice de la COSR. Vom incepe in forta, iar cele 23 de burse inseamna enorm. Putem face doua centre olimpice acum, cu acesti bani, unul la Resita si unul la Bacau, unde avem doi oameni de baza, Francisc Vastag si Relu Auras. Trebuie sa o luam de jos, de la copii si juniori si sa cladim", a declarat Leonard Doroftei pentru Mediafax.

Vrea audit la Federatia Romana de Box

"Vom merge si la ANST sa discutam, dar primul pas este sa ne rezolvam problemele dintre noi. Mai avem lucruri de pus la punct in casa nostra, iar ANST e un etaj mai jos si ajungem imediat la ei", a conchis Doroftei.

In data de 14 decembrie va avea loc Adunarea Generala pentru modificarea statutului federatiei.