Gimnasta Diana Chelaru s-a retras oficial din activitatea competitionala, la Campionatul National al maestrilor si al echipelor de cluburi, desfasurat la finalul acestei saptamani, la Onesti, transmite Mediafax.

Diana Chelaru, vice-campioana europeana la solFoto: Reuters

Diana Chelaru a fost aplaudata la scena deschisa in cadrul festivitatii de retragere si coplesita de flori, gimnasta aratandu-se emotionata in fata spectatorilor din Sala Sporturilor "Nadia Comaneci".

Incepand de vineri, sala onesteana a gazduit Campionatului National al maestrilor si al echipelor de cluburi. Titlul national pe echipe la feminin a revenit clubului Colegiul National Sportiv Cetate Deva, iar la masculin clubului Dinamo Bucuresti.

De asemenea, la individual-compus masculin, castigatorul a fost componentul lotului olimpic Andrei Muntean (Dinamo Bucuresti, 86.400 puncte), in timp ce la feminin, nu a fost acordat, din cauza ca nu a fost intrunit numarul regulamentar de concurente.

Echipa feminina campioana a Romaniei a fost formata din sportivele Asiana Peng, Andreea Iridon, Ana Maria Ocolisan si Stefania Stanila, iar cea masculina din gimnastii Flavius Koczi, Andrei Muntean, Andrei Ursache si Robert Ghiuzan.