Lucian Bute a castigat partida cu Denis Gracev (de la Centre Bell, din Montreal), insa presa canadiana l-a criticat pe roman. "S-a impus doar pentru ca a jucat . Nu a aratat ca este pregatit pentru o revansa cu Carl Froch", se precizeaza pe Montrealgazette.com.

Lucian Bute se bate cu rusul Denis GrachevFoto: Agerpres/AP

"A fost o prestatie nu prea inspirata a lui Lucian. A fost insa suficient pentru o victorie controversata. Bute a practicat un box pasiv, rusul controland centrul ringului in majoritatea timpului. Bute a aratat suprematie doar in runda a-12-a, una pe care a dominat-o clar.

Dupa meciul de duminica reiese o concluzie: infrangerea cu Froch a lasat urme adanci. Grachev a fost mult mai mult decat un turist. Arbitrii i-au dat victoria favoritului publicului.

Denis a fost agresiv, el dandu-le emotii celor peste 10.000 de fani prezenti la Centre Bell din Montreal.

La finalul meciului, Bute si Larouche (antrenorul sportivului) s-au declarat multumiti de partida si au precizat ca victoria nu poate fi pusa la indoiala. In realitate, lucrurile au stat cu totul altfel, aceasta fiind doar o iluzie a celor doi. Iar in box, iluziile sunt cele mai periculoase", a precizat presa din Canada dupa meciul lui Lucian Bute.

Lucian Bute l-a invins pe rusul Denis Gracev dupa 12 runde, in meciul de box desfasurat, duminica, la Centre Bell din Montreal, primul disputat de roman dupa infrangerea in fata britanicului Carl Froch, in mai. Lucian Bute devine astfel detinator al centurii NABF la categoria semigrea.