Meciul de box dintre Lucian Bute si rusul Denis Grachev se va disputa in aceasta seara la Centre Bell din Montreal (duminica, ora 4.00, pentru Romania), anunta Mediafax. Acesta va fi primul meci al romanului dupa infrangerea suferita in fata lui Carl Froch, pe 26 mai anul acesta, atunci cand a pierdut centura mondiala IBF.

Lucian Bute se bate cu rusul Denis GrachevFoto: Agerpres/AP

Gala va fi transmisa in direct pe voyo.ro si pe posturile TV Dolce Sport si Money TV.

Cei doi pugilisti au trecut cantarul oficial care a avut loc inaintea partidei programata la Centre Bell, cei doi incadrandu-se in limintele categoriei.

Lucian Bute a cantarit 77 kilograme in timp ce advesarul sau a avut 76,9 kilograme, astfel ca ambii pugilisti s-au incadrat in limitele categoriei.

Bute nu este singurul roman care va urca in ring la gala de la Centre Bell din Montreal. Dinu Bogdan va lupta si el, impotriva canadianului Eric Martel Bahoeli.

Grachev (12-0-1, 8 KO) este campion NABF la semigrea si mai practica si kickboxing, unde are un bilant de 17 victorii si doua infrangeri.

Lucian Bute (30-1, 24 KO) a suferit prima infrangere la profesionisti la 26 mai, contra britanicului Carl Froch, prin KO in repriza a cincea.