Antrenorul de box Doru Iftime de la CSM Suceava, care o pregatea pe campioana nationala la tineret Lacramioara Perijoc, a murit in timpul unui antrenament cu copii, cel mai probabil in urma unui stop cardio-respirator, anunta Mediafax. In varsta de 52 de ani, Iftime a murit in timpul antrenamentului, seful Serviciului Judetean de Ambulanta, Daniel Martiniuc, afirmand ca decesul a fost provocat, cel mai probabil, de efortul fizic si de antecedentele cardiace pe care le avea barbatul.

Potrivit sursei citate, miercuri seara, a fost solicitat un echipaj de Ambulanta la o sala de sport a CSM Suceava. Medicii de pe ambulanta l-au gasit pe antrenor stand pe un aparat de forta. Atat echipajul de pe ambulanta cat si cel de la SMURD au facut, alternativ, manevre de resuscitare, timp de o ora, dar fara rezultat, a spus Martiniuc.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost transportat la morga unde, joi seara, urmeaza sa fie facut examenul medico-legal pentru stabilirea cauzei mortii, a declarat seful Serviciului Judetean de Medicina Legala, medicul legist Lacramioara Balan.

Doru Iftime era antrenor de box la Clubul Sportiv Municipal Suceava si a antrenat-o pe Lacramioara Perijoc, care a obtinut medalia de aur la Cupa Romaniei, categoria 57 de kilograme.