Gazeta Sporturilor publica azi prima parte a unui reportaj spectaculos de la cursele de cai de la Ascot. Cu o traditie datind de la 1711, practic cu aproape 200 de ani mai vechi decit Jocurile Olimpice moderne, cursele de la Ascot sint unice in lume.

GSPFoto: GSP

Trimisii Gazetei la Olimpiada ofera azi prima parte a unui reportaj nefardat al acestor evenimente. Publicul romanesc se gaseste in fata unei relatari jurnalistice din lumea aparte a curselor de elita de cai, de care Romania a avut parte inainte de Cel De-al Doilea Razboi Mondial.

Acesta este doar unul dintre super reportajele din Marea Britanie prin care cei mai buni jurnalisti sportivi din Romania onoreaza traditia si povestile Jocurilor Olimpice. Echipa Gazetei prezenta la Londra ii cuprinde pe redactorul șef, Catalin Tolontan, si pe Luminița Paul, amandoi deja la a 5-a editie a Jocurilor Olimpice, dar si pe Marian Ursescu, Mirela Neag si fotoreporterul Raed Krishan, toți jurnalisti cu mare experienta si numeroase acreditari la competitiile internationale.

Citeste reportajul integral aici.