Horia Tecau a pierdut a treia finala consecutiva la Wimbledon (din turneul de dublu), perechea Tecau/ Lindstedt fiind invinsa de cuplul Jonathan Marray/Frederik Nielsen (Marea Britanie/Danemarca). "E dureros sa pierzi, a lipsit putin si sansa. Categoric se poate mai sus de locul doi, nu o sa ma las pana nu castig", a precizat Horia la revenirea in tara.

Horia Tecau si Robert LindstedtFoto: Reuters

"A fost un meci bun, finala a fost echilibrata. Diferenta s-a facut la doar doua puncte, foarte important, asa cum se intampla de obicei in tenis. E dureros sa pierzi, dar totodata jocul nostru s-a imbunatatit pe parcursul turneului. A lipsit putina sansa. Categoric, se poate mai sus de locul doi, nu o sa ma las pana nu castig", a precizat Horia Tecau, citat de Mediafax.

"Abia astept sa ajung la Jocurile Olimpice. Am onoarea sa fiu si portdrapel si va fi foarte emotionant pentru mine. Cu Adrian nu am mai jucat din perioada junioratului si de aceea va fi putin mai greu. Speram sa ne sudam insa ca echipa, sa luam o medalie si sa producem o surpriza. Abia astept, o sa se joace tot la Wimbledon. Nu avem obiective, nu avem presiune asupra noastra, vom juca relaxati si o sa incercam sa facem surpriza", a completat Tecau.

Perechea Horia Tecau/ Robert Lindstedt a jucat de trei ori finala de la Wimbledon (2010, 2011 si 2012). Din pacate, dublul romano-suedez a pierdut de fiecare data.