Managerul lui Carl Froch a anuntat ca revansa partidei cu Lucian Bute va avea loc in martie 2013, la Montreal. Meciul se va desfasura in "Bell Centre", pe 16 sau 23 martie, informeaza ESPN. Pe 26 mai 2012, Bute a pierdut centura de campion IBF, categoria supermijlocie, dupa ce a fost invins prin KO tehnic, in repriza a cincea, de Carl Froch.

Carl Froch si Eddie Hearn: victorie senzationala in fata lui ButeFoto: cobraboxing.com

Pana la disputa cu Bute, Carl Froch va mai avea o lupta, numele adversarului nefiind inca stabilit (in noiembrie 2012).

"Primul meci dintre Froch si Bute a fost un real succes. Lumea a fost interesata, iar audienta a fost pe masura. Credem ca este in interesul ambilor pugilisti sa se intalneasca anul viitor, cel mai probabil in luna martie. Froch vs Bute in Montreal va fi un meci imens, sunt sigur de asta. Numele viitorului adversar al lui Carl va fi anuntat in curand, cu siguranta vom lupta tot in Marea Britanie", a declarat Eddie Hearn, managerul lui Carl Froch.

"Nu este niciun secret ca ne-a durut rezultatul meciului de pe 26 mai. Lucian a trecut insa peste acest episod si este pregatit sa urce din nou in ring. Simt ca va reveni mai puternic, iar revansa cu Froch va fi o ocazie buna pentru a arata ca meciul de la Nottingham tine de trecut", a declarat Jean Bedard, presedintele InterBox.