"Daca imi era frica de el, abandonam din prima repriza... Nu mi-e frica de Froch: in contract exista o clauza ferma, trebuie sa imi acorde revansa", a spus Lucian Bute (la DigiSport), la o zi dupa revenirea din Nottingham.

Bute, spulberat de furia lui Froch; urmeaza revansa?Foto: Agerpres

La sosirea acasa, Bute ceruse suporterilor rabdare, pana cand se va decide asupra viitorului: marti seara, pugilistul a fost transant - vrea meciul revansa fie la Bucuresti, pe Arena Nationala, fie la Montreal ("unde ma simt ca acasa").

Contractul dintre managerii celor doi pugilisti, semnat inaintea intalnirii de sambata trecuta, prevede obligativitatea unui meci revansa, in cazul in care Froch se impune. Acest meci ar urma sa se dispute la Montreal, lucru stabilit in acelasi contract.

"Nu vad care ar fi problema sa mutam meciul la Bucuresti, unde mi-ar placea sa am 55.000 de oameni in spate. Dar si la Montreal sau Quebec, tot ca acasa ma simt", a spus Bute care nu a putut preciza totusi cand ar solicita acest meci-revansa.

"Este inca devreme sa stabilim acest lucru", a spus pugilistul roman.

Conform apropiatilor lui Bute, este putin probabil ca acest meci sa se dispute in toamna: "Cred ca ambii vor cauta cate un meci mai usor, apoi pot stabili ceva in primavara viitoare", este opinia lui Rudel Obreja.