Lucian Bute a pierdut titlul de campion mondial, dupa o infrangere dureroasa in fata britanicului Carl Froch: TKO in repriza a cincea, sambata noapte, la Nottingham. La doua ore dupa gala, Bute a aparut in fata presei, cu ochiul stang tumefiat si arcada cusuta: "Toti pugilistii mari au pierdut. Nu ma grabesc cu revansa, am nevoie de o pauza, sa ma odihnesc. Sunt un caracter puternic, cred ca pot reveni".

Bute, spulberat de furia lui Froch; urmeaza revansa?Foto: Agerpres

Bute a incercat sa explice dezastrul din ring: "Nu a mers asa cum ma asteptam. M-a lovit foarte puternic. Principala greseala a fost ca l-am asteptat prea mult, sperand sa il prind in capcana. L-am lovit la un moment dat, cu un upercut, dar nu a fost o lovitura foarte puternica: l-a simtit si a zambit".

Desi presa sportiva a vorbit inca din noaptea infrangerii despre revansa (meci inclus in contract), Lucian si apropiatii sai nu se grabesc: "Trebuie sa ma odihnesc, sa imi revin, sa stau de vorba cu antrenorul meu, cu managerul, apoi vom vedea ce decizie luam. Nu ma grabesc sa cer acum revansa, e prea devreme sa vorbim despre asta".