Meciul pe care presa din Anglia l-a supranumit "Bute and The Beast" se disputa in noaptea de sambata spre duminica, de la ora 2.00: va fi transmis in direct de The Money Channel si in format Live Text pe Hotnews.

Lucian Bute si una dintre "victimele" sale: Librado AndradeFoto: AGERPRES

"Sunt pregatit sa lupt murdar pentru a castiga meciul", s-a destainuit Carl Froch jurnalistilor britanici, inaintea meciului cu Lucian Bute, campionul mondial al supermijlociilor, versiunea IBF.

Carl Froch, 34 de ani, are 2 infrangeri in palmares (una contra danezului Kessler, cealalta in fata lui Andre Ward, din finala Super Six).

Managerul britanicului a dezvaluit inaintea meciului cu Bute ca pugilistul sau se gandeste la retragere si vrea sa o faca printr-o victorie.

Romanul isi pune in joc centura chiar pe terenul englezului, pentru a inchide gura celor care l-au acuzat ca si-a ales adversari inferiori pentru a-si pastra centura.

Astfel, Bute le-a cerut managerilor sa accepte provocarea lui Froch, chiar si meciul pe teren strain (ceea ce in boxul profesionist reprezinta un element important), pentru a-si confirma statutul de campion al categoriei.

Apropiatii fenomenului cred ca, prin acceptarea acestor conditii, Bute simte ca poate castiga intalnirea cu Froch atat de clar, incat nici cei mai rautaciosi arbitri nu pot schimba decizia.