Guvernul Romaniei va aproba, printr-un memorandum, deblocarea unui post in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, gimnasta Catalina Ponor (activeaza in cadrul clubului Dinamo) urmand sa fie angajata in functia de subinspector, conform Mediafax.

Catalina Ponor Foto: AGERPRES

Informatia a fost confirmata de Ioan Rus, ministrul de resort. "Sunt fan al sportului, nu doresc sa fur din imaginea acestor fete. Catalina Ponor va fi angajat al Ministerului de Interne, urmand sa fie subinspector", a declarat premierul Victor Ponta.

In noua calitate, Catalina Ponor va putea primi o remuneratie salariala mai potrivita cu performantele sportive ale acesteia, este de parere Ioan Rus.

Romania, medalii la CE:

- aur pe echipe, aur la sarituri (Sandra Izbasa), aur la barna (Catalina Ponor), argint la barna (Larisa Iordache), aur la sol (Larisa Iordache), argint la sol (Catalina Ponor).

Fetele pregatite de Mariana Bitang si Octavian Bellu vor intra in competitia de la Jocurile Olimpice pe 29 iulie, in subdiviziunea a cincea, primul aparat fiind solul.

Concursul individual-compus feminin va incepe pe 2 august.Finalele pe aparate vor avea loc in intervalul 5-7 august 2012. Pretul tichetelor pentru intrecerile de la Jocurile Olimpice vor incepe de la suma de 20 de lire sterline.