Lucian Bute s-a antrenat, la Miami, pe durata a sase reprize, cu Glen Johnson, fondul sonor fiind asigurat de o inregistrare cu suporterii englezi care au participat la lupta dintre Carl Froch si Jean Pascal. "In fiecare seara inainte sa ma asez in pat, imi zboara gandul la lupta cu Froch", a precizat "Mister KO". Disputa dintre Bute si Froch va avea loc pe 26 mai, la Nottingham.

Carl Froch vs Lucian Bute Foto: cobraboxing.com

Pentru a fi pregatit cat mai bine pentru atmosfera de la Nottingham, Bute s-a antrenat cu Glen Johnson avand ca fundal sonor inregistrarea luptei dintre Jean Pascal si Carl Froch, combinata cu scandari ale fanilor englezi, informeaza Mediafax.

Antrenorul Stephan Larouche a fost cel care a propus ca Bute sa lupte pe scandarile suporterilor englezi, pentru a fi pregatit pentru atmosfera de la Nottingham, din 26 mai.

"In fiecare seara inainte sa ma asez in pat, imi zboara gandul la lupta cu Froch. Nu va fi usor, dar voi demonstra intregii lumi adevarata mea valoare. Am incredere in acest meci pe care l-am asteptat atat de mult", a declarat Lucian Bute.

"Lucian e un sportiv foarte bun, un boxer rapid, care foloseste foarte bine upercutul de stanga. Cred ca va fi un meci de 12 reprize, pe care il va castiga Lucian. Froch e un pugilist foarte rezistent care duce foarte bine lovitura la fata, dar in schimb se descopera mult", a precizat Glen Johnson, fost adversar al lui Lucian Bute.