Cu 100 de zile inainte de startul Jocurilor Olimpice de la Londra, Ambasada Marii Britanii la Bucuresti a arborat, miercuri, steagul oficial al competitiei si a premiat cel mai frumos mesaj de sustinere pentru sportivii romani. "Sper ca Romania sa cucereasca multe medalii la Jocurile Olimpice. Londra este pregatita sa gazduiasca unul dintre cele mai importante evenimente ale anului", a declarat Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, pentru HotNews.ro.

Foto:

Institutia a arborat steagul oficial al competitiei si a premiat cel mai frumos mesaj destinat sportivilor romani, cu 100 de zile inainte de ceremonia de deschidere. Saptamana trecuta, Ambasada a organizat un concurs online prin care a invitat publicul sa scrie pe bloguri un mesaj de sustinere pentru echipa de sportivi olimpici a Romaniei.

Anca Tanase a castigat premiul. Poti vedea mesajul castigatoarei aici.

"Jocurile Olimpice sunt o sarbatoare pentru toata lumea. Asteptam cu mare interes intrecerile si speram ca Londra sa fie o gazda primitoare pentru toate delegatiile" - Martin Harris, ambasadorul Marii Britanii la Bucuresti, pentru HotNews.ro.

Jocurile Olimpice de vara de la Londra (editia cu numarul XXX) se vor desfasura in perioada 27 iulie - 12 august. Vor fi 152 de tari participante. In total, 10.500 de sportivi si 7.500 de membri ai echipelor tehnice sunt asteptati la Londra.

Londra a fost aleasa gazda a competitiei in data de 6 iulie 2005, dupa ce a invins orasele Moscova, New York, Madrid si Paris.

Sloganul Jocurilor Olimpice de la Londra: "Inspira o generatie".

Martin Harris despre Jocurile Olimpice de la Londra:

Anca Tanase, mesaj pentru sportivii romani: