Castigator al turneului Super Six, Andre Ward s-a aratat dezamagit de faptul ca Lucian Bute a ales sa joace cu Carl Froch in locul unei dispute cu el. "Bute si promotorul sau strigau si tipau ca eu ma ascund de ei, dar apoi ei se duc si fac o intelegere pentru doua lupte cu Froch. Nu inteleg asta. Nu m-am ascuns niciodata de el, am vrut doar sa pregatesc lupta cum trebuie", a precizat pugilistul american.

Lucian Bute Foto: AGERPRES

"Am fost dezamagit. Bute si promotorul sau strigau si tipau ca eu ma ascund de ei, dar apoi ei se duc si fac o intelegere pentru doua lupte cu Froch, iar daca el va pierde primul meci, ce va face, il va duce pe Froch inapoi in Canada? Nu inteleg asta. Nu m-am ascuns niciodata de el, am vrut doar sa pregatesc lupta cum trebuie. Eu veneam dupa doi ani de lupte grele si am simtit ca el avea nevoie sa lupte cu cineva. Dar sa ma ascund de el? El vrea centuri, eu am doua centuri chiar aici daca vrea sa se lupte pentru ele. Lumea ma intreaba pe strada si pe Twitter cand voi reveni. Ei bine o voi face. Il vreau pe Bute, dar sunt dispus si pentru alte meciuri mari", a spus Andre Ward, citat de Sports Illustrated, conform Mediafax.

"Cred ca Bernard Hopkins a declarat deja ca o lupta cu mine nu il intereseaza, dar nici pe mine. Acum, daca lupta ar fi la cerere, iar posturile de televiziune ar solicita asta, atunci poate. Dar eu vreau sa lupt cu oameni din aceeasi era cu mine. Oricat de bun ar fi Bernard, daca il bati, nu primesti atat de multe credite din cauza varstei sale, asa ca el nu se afla pe lista mea scurta", a completat Ward.

Andre Ward este castigatorul turneului Super Six (l-a invins in finala pe Carl Froch) si detinator al centurilor de campion WBA si WBC.

Lucian Bute isi va pune in joc centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie, intr-un meci cu Carl Froch. Disputa va avea loc la Nottingham, in data de 26 mai 2012.