Lucian Bute, campion mondial IBF, si challengerul Carl Froch s-au revazut, la Montreal, intr-o conferinta de prezentare a meciului pentru titlul mondial al supermijlociilor, intalnire care se va disputa la 26 mai, in Anglia, la Nottingham. Cei doi si-au declarat "respect", etalandu-si totusi punctele tari: "Viteza este atu-ul meu si asa voi face diferenta", a spus Bute, in vreme ce Froch va miza pe sprijinul publicului din Nottingham: "Sunt hotarat sa fac orice este omeneste posibil, pentru a re-deveni campion mondial, in orasul meu natal".

Afisul meciului Bute vs FrochFoto: interbox.ca

Organizatorii meciului au anuntat ca vanzarea biletelor a demarat foarte bine: in prima zi, se vandusera 3.000 de tichete din cele 9.000 care vor fi comercializate, pentru gala ce va fi gazduita de Capital FM Arena din Nottingham.

"Sunt foarte fericit ca am parte de aceasta disputa: Froch este puternic, agresiv, dar nu este atat de rapid. Viteza este atu-ul meu, ca si abilitatea tehnica. Voi miza pe aceste lucruri: dupa meciul cu Froch, ma gandesc sa il intalnesc pe Andre Ward, cine stie, poate voi urca in greutate" - Lucian Bute.

"Dupa meciul cu Andre Ward, din finala Super Six, m-am simtit foarte ciudat, pentru ca decizia a fost cumva la limita, nici eu parca nu m-am simtit ca altadata. Acest meci cu Bute este exact provocarea de care aveam nevoie: suporterii isi amintesc cum, dupa infrangerea cu Kessler, m-am intors cu motoarele turate si am castigat iarasi centura! Se va intampla acest lucru si la Nottingham, acasa la mine, dupa meciul cu Bute. Am un mare respect pentru Lucian, dar sunt pregatit sa fac orice este omeneste posibil pentru a castiga. Nu cred in miracole, dar managerul meu chiar a realizat un miracol, convingandu-l pe Bute sa iasa din Montreal si sa vina pe terenul meu" - Carl Froch.