Carl Froch a sustinut, luni, o conferinta de presa de promovare a meciului cu Lucian Bute, din data de 26 mai, de la Nottingham, pugilistul britanic precizand ca "Bute ori e prea increzator, ori e prost din moment ce a acceptat sa lupte la mine acasa".

Carl Froch vs Lucian Bute Foto: cobraboxing.com

"Nu a luptat de multe ori in afara orasului sau (n.r. - Montreal), dar ca sa-si puna centura in joc «in curtea mea» inseamna ca ori este prea increzator, ori este prea prost. Cred ca este foarte increzator si de ce nu ar fi, ca doar e campionul. Vin dupa o infrangere, iar cand am facut asta dupa un meci cu Kessler eram atat de pregatit sa-l bat pe Arthur Abraham, incat am facut-o. Asa simt si acum", a declarat Carl Froch, citat de eastsideboxing.com, conform Mediafax.

"Este nemaipomenit sa revin in Nottingham, a trecut prea mult timp. Sunt atat de incantat de acest meci si trebuie sa ii multumesc lui Lucian Bute pentru ca a acceptat asta. L-am provocat in ultima perioada pentru ca nu accepta sa lupte contra adversarilor de top, pentru ca nu a intrat in turneul Super Six, dar a batut pe oricine a avut in fata sa", a mai spus Froch.

Nu are un conflict cu Bute

"Am un mare respect pentru Lucian, este un sportiv de nivel inalt, dar si eu sunt. Nu este nicio problema intre noi si nici nu are de ce sa fie, lupta va vorbi de la sine", a conchis Froch.

Raspunsul lui Bute

"As vrea sa-i mulţumesc lui Carl pentru ca a acceptat lupta si ca va urca in ring impotriva mea. Marile lupte cer mult timp pentru negocieri, dar sunt fericit ca aceasta partida va avea loc. Si eu, si Carl am avut cariere asemanatoare pana acum. Pentru mine este momentul oportun sa plec de acasa si sa imi apar centura. In inima mea, cred ca eu voi fi castigatorul. Carl este un luptator puternic si agresiv. Va avea 9.000 de fani care il vor incuraja, pe cand eu nu voi avea atat de mulţi. Aceasta intalnire are toate ingredientele pentru o lupta mare", a precizat Lucian Bute in cadrul unei conferinte de presa.

Citeste si Froch vs Bute: Bilete cu preturi cuprinse intre 48 si 360 de euro