Finalist al turneului SuperSix, Carl Froch a declarat ca un meci de unificare a centurilor contra lui Lucian Bute "nu ar fi mare lucru", britanicul precizand despre "Mister KO" ca este un pugilist care nu conteaza in lupta de la varf. "Nu merita respect, nu a boxat cu nimeni important. Se lupta doar , nu are credibilitate", a precizat Froch.

Carl FrochFoto: Captura YouTube

"Mi-ar placea sa am un meci de unificare a titlurilor cu el, dar nu ar fi o confruntare cine stie ce mare pentru mine. Ar fi un meci usor. In CV-ul lui Bute ies in evidenta doar doua nume, Brian Magee si Glen Johnson. Iar eu i-am invins pe ambii intr-un mod mult mai convingator decat a facut-o el. Este el campion IBF, dar se lupta doar acasa si de aceea nu i se acorda credit si respect, pe care oricum nu le merita, pentru ca nu a boxat cu nimeni mare", a declarat Carl Froch citat de Nottingham Post, conform Mediafax.

Carl Froch va lupta in finala SuperSix impotriva lui Andre Ward, in data de 17 decembrie, la Atlantic City. Invingatorul acestei dispute l-ar putea intalni pe Lucian Bute intr-un meci de unificare a centurilor.