Accidentat la mana stanga in repriza a patra a disputei cu Glen Johnson (castigata la puncte dupa 12 reprize), Lucian Bute va fi nevoit sa ia o pauza de cel putin trei saptamani de la box, informeaza presa canadiana. "Mister KO" a suferit o fisura la degetul inelar.

Lucian Bute si centura de campion IBF, categoria supermijlocieFoto: Reuters

Imediat dupa terminarea partidei cu Jonhson, Bute s-a plans de o accidentare la mana stanga. Dupa ce a efectuat mai multe investigatii medicale, Lucian a aflat ca a suferit o fisura a degetului inelar. In aceste conditii, pugilistul roman va fi nevoit sa ia o pauza de trei saptamani.

Lucian Bute va sosi in Romania pe 11 noiembrie, campionul mondial IBF urmand sa stea trei saptamani in tara.

Nu a urmarit KO-ul in meciul cu Glen Johnson

"Lumea nu a fost neparat incantata de victoria mea, cred ca s-au obisnuit cu un succes prin KO. Totul nu se rezuma insa doar la asta in box, cea mai mica greseala te poate costa cariera" - Lucian Bute.

Se astepta la un adversar mult mai agresiv

"Am invatat multe din meciul cu Glen. L-am surprins prin faptul ca am inceput meciul tare. Ma asteptam la o reactie mai agresiva din partea lui Johnson. A fost prudent, iar dupa loviturile pe care i le-am aplicat la finalul primei reprize a avut nevoie de mai multe momente pentru a-si reveni", a conchis Bute.

Lucian Bute si-a aparat cu succes, pentru a noua oara, centura de campion mondial IBF, categoria supermijlocie, in fata lui Glen Johnson. "Mister KO" a reusit 30 de victorii de-a lungul carierei, dintre acestea 24 fiind inainte de limita.