Lucian Bute a vorbit despre urmatorii pasi din cariera sa dupa partida castigata, la puncte, in fata lui Glen Johnson, "Mister KO" asteptand ca in 2012 sa se dueleze cu invingatorul turneului SuperSix. "Boxez cu oricine, si cu castigatorul si cu invinsul finalei din SuperSix. Nu mi-e frica de nimeni", a precizat pugilistul roman.

Lucian Bute si centura de campion IBF, categoria supermijlocieFoto: Reuters

Bute si-a aparat cu succes, pentru a noua oara, centura de campion IBF, categoria supermijlocie, sportivul invingandu-l pe Glen Johnson la Pepsi Colisee din Quebec.

"Carl Froch vorbeste cam mult despre mine, vreau sa ii inchid gura. Vreau sa joc cu invingatorul din SuperSix. Sunt aproape sigur ca acesta va fi Andre Ward. Daca el nu vrea sa ne intalnim, atunci ma voi multumi cu Froch", a precizat Lucian Bute dupa victoria cu Glen Johnson.

"Boxez cu oricine, nu am o preferinta: si cu castigatorul si cu invinsul din finala SuperSix. Nu mi-e frica de nimeni, nu ma sperie nimeni", a completat Lucian Bute.

Finala SuperSix va avea loc in data de 17 decembrie, la Atlantic City, intre Carl Froch si Andre Ward.

"Victoria lui Bute a fost una cat se poate de clara. Este o diferenta mare intre meciurile lui Johnson cu Froch si cu Lucian. Romanul nu a avut nicio problema, in timp ce Carl a avut o disputa echilibrata cu veteranul jamaican", a titrat presa canadiana dupa partida de duminica.