Canadianul Jean Pascal, fost campion mondial WBC la categoria semigrea, a lansat un nou atac la adresa romanului Lucian Bute, intr-un interviu publicat de "On The Ropes Boxing Radio": in viziunea lui Pascal, Bute inca nu isi merita titlul de campion mondial, cata vreme a intalnit adversari fara valoare.

Jean PascalFoto: Hotnews

Jean Pascal: "As vrea sa lupt cu Carl Froch, pentru revansa, dar mi-as dori sa il intalnesc si pe Lucian Bute. El spune ca este cel mai bun din tara mea, din orasul meu, dar nu a batut pe nimeni! Cum poate sa spuna asta, cata vreme nu a intalnit pe nimeni, ca sa merite?"

Nu este prima oara cand Pascal il critica pe Bute: in vara, inainte de meciul romanului cu Mendy, Pascal declarase ca Bute este "fricos", ca boxeaza doar cu adversari despre care stie ca nu ii pot pune probleme.

Raspunsul lui Bute a venit la cateva zile dupa meciul cu Mendy: "Pascal are mai mare nevoie de un meci cu mine, decat invers. El aduce 7.000 de oameni in sala la Montreal, eu boxez cu arena plina. Poate ca in doi ani, cine stie, va veni si vremea sa boxam impreuna".