Flavius Koczi a ocupat locul 6 in finala la sol, la Mondialele de gimnastica de la Tokyo. Koczi a primit 15,333 pentru prestatia din finala, specialitate castigata de japonezul Kohei Uchimura (15,633), sportiv care s-a impus vineri si in finala de la individual compus.

Flavius Koczi, in finala la solFoto: Reuters

Celalalt gimnast roman calificat in finala la sol, Marian Dragulescu nu a putut concura: "Marocanul", accidentat inca din calificari, a efectuat incalzirea, insa si-a dat seama ca nu este apt pentru concurs. Marian Dragulescu este calificat si pentru finala la sarituri, programata duminica - foarte probabil, sportivul roman va astepta pana la ora concursului, pentru a vedea daca poate evolua.

Duminica, in finalele pe aparate, Romania va fi reprezentata de Catalina Ponor si Amelia Racea (la barna) si de Marius Berbecaru (paralele).

Diana Bulimar, calificata la "sol", nu va putea concura, din cauza unei fisuri de metatarsian, a anuntat inca de vineri seara delegatia romana.

La aceasta editie a Mondialelor de gimnastica, Romania nu a obtinut nicio medalie, cel mai bun rezultat fiind locul 4 obtinut de echipa feminina.