Adunarea Generala extraordinara a Federatiei Romane de Box a decis, in cursul zilei de sambata, revocarea din functia de presedinte a lui Rudel Obreja. Aceasta hotarare a fost luata cu 48 de voturi pentru si o abtinere, informeaza Mediafax. In data de 6 septembrie, AIBA a dezafiliat FR de Box, dupa un conflict cu Rudel Obreja.

Rudel ObrejaFoto: Agerpress

Adunarea Generala a inceput in jurul orei 10, dar nu s-a putut lua nicio decizie pentru ca nu erau prezente jumatate plus unu din cele 80 de cluburi afiliate. In aceste conditii, Biroul Federal (intrunit de urgenta) a hotarat convocarea unei noi Adunari Generale pentru ora 10.45, de data aceasta nemaifiind nevoie de cvorum.

Cu 48 de voturi pentru si doar o singura abtinere, Rudel Obreja a fost revocat din functia de presedinte al FR de Box. Obreja a incercat in mai multe randuri sa ia cuvantul, dar nu i s-a permis acest lucru.

In data de 6 septembrie, FR de Box a fost dezafiliat de catre AIBA. Decizia vine dupa ce FR de Box nu a organizat, in data de 31 august, alegeri pentru stabilirea unui nou presedinte al forului, dupa ce Rudel Obreja a fost suspendat de catre federatia internationala pentru cinci ani.

Citeste aici povestea suspendarii lui Rudel Obreja.