SNOOKER
Ryan Day, pregatit sa dea lovitura la UK Championship Ryan Day, 27 de ani, a urcat intre primii 16 jucatori si se afla pe tabloul principal al UK Championships, turneu care va incepe pe 8 decembrie. Dupa ce a jucat doua finale in acest an (ambele pierdute), jucatorul de 27 de ani spera sa indeplineasca urmatorul obiectiv al carierei - cistigarea unui titlu profesionist.
VIDEO Ultimul break maxim reusit de Ronnie Inaintea semifinalelor Premier League (programate la 1 decembrie, la Aberdeen), Ronnie O'Sullivan a dat o proba de maiestrie contra lui Ali Carter, in fata caruia a reusit un break maxim, al 7-lea din cariera. S-a intimplat la Northern Ireland Trophy, turneu cu ocazia caruia a depasit si bariera a 500 de breakuri de peste o suta de puncte. Dupa ce a izbutit break-ul maxim, O'Sullivan a declarat ca este nemultumit de jocul sau. Evolutia ulterioara i-a dat intrucitva dreptate, fiindca a fost eliminat in semifinale. 
Ding Junhui a realizat un nou record - cele mai multe puncte consecutive Chinezul de 20 de ani, Ding Junhui este noul posesor al recordului celor mai multe puncte consecutive intr-un singur joc. In jocul din Premier League contra lui Stephen Hendry, el a reusit 495 de puncte fara ca oponentul sau sa reuseasca vreunul. Precedentul record era de 494 de puncte si fusese stabilit de John Higgins in 2005.
John Higgins - ultimul calificat in semifinale John Higgins a reusit punctul decisiv in fata lkui Steve Davis pentru a se califica in semifinalele Premier League. Simbata, 1 decembrie, la Aberdeen, Higgins il va intilni pe chinezul Ding Junhui, iar in cealalta semifinala se vor infrunta Stephen Hendry si Ronnie O'Sullivan.
SNOOKER: Calendar 2007 - 2008 Marile vedete ale snooker-ului vor da o ultima reprezentantie de gala in 2007, cu ocazia concursului de la Taplin (Marea Britanie), urmand sa reintre in atentia publicului la jumatatea lunii ianuarie, tot in Albion. HotNews.ro va prezinta cele mai importante competitii ale acestui sezon.
Un fan al lui FC Liverpool va juca impotriva lui Ronnie O'Sullivan Un fan norocos al echipei de fotbal FC Liverpool va avea ocazia sa “incruciseze” tacurile cu Ronnie ‘the Rocket’ O’Sullivan la sfarsitul lunii, cand vedeta snooker-ului va ajunge in orasul Beatles-ilor. Dublul campion mondial va vizita Liverpool pe 28 noiembrie pentru o serie de meciuri demonstrative.
Asia a luat cu asalt lumea conservatoare a snookerului Ascensiunea jucatorilor asiatici este marea surpriza a snookerului din ultimii ani. Un sport practicat mai ales in tarile din Commonwealth, vorbitoare de engleza, in care se remarcasera Steve Davis, Steven Hendry sau Ronnie O'Sullivan, are acum nume noi intre principalii jucatori cum ar fi Ding Junhui, Marco Fu sau Liang Wenbo. Daca acestia vor putea ajunge la nivelul marilor campioni, si daca in viitor alti jucatori din China sau Thailanda le vor urma exemplul, ramane de vazut.

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by