PARIURI
Ponturile pentru weekend: Cotă atractivă la finala Cupei Greciei În weekend au loc multe partide în campionatele naționale, dar și finala Cupei Greciei. Olympiacos se duelează cu PAOK Salonic (fosta echipă a lui Răzvan Lucescu), iar cota pentru victoria lui "Oly" este una atractivă.
Pontul zilei: Veteranul Feliciano Lopez (39 de ani) evoluează la Geneva Pontul zilei de la pariuri ne aduce un bilet în care avem mai multe sporturi: tenis, fotbal și chiar baschet. În desfășurare se află turneul de la Geneva, unul în care a avut loc deja prima surpriză: Roger Federer (mare favorit) fiind învins de Pablo Andujar.
Reguli de bază ca să nu pierzi controlul la pariuri sportive Nu juca mai mulți bani decât îți poți permite! Este o regulă ”de aur” care nu comportă niciun fel de alte comentarii. Nu ai voie să te abați de la ea niciodată. Orice exagerare sau nesocotire te va duce în prăpastie, iar revenirea pe linia de plutire va fi dificilă.
Conducerea LPF acceptă cu seninătate șpaga luată de angajatul său, juristul Constantin Stătescu, de la Casa Pariurilor Un caz flagrant de conflict de interese a explodat la Liga Profesionistă de Fotbal, după ce s-a aflat că juristul LPF a luat bani de la CASA PARIURILOR peste contractul oficial aflat în derulare între operator și organismal care controlează Liga 1, cu scopul de a contacta fotbaliști din Liga 1.
Pontul zilei: Un bilet cu cote liniștite și o rețetă de tratat meciurile de tenis Succesul la pariuri nu se construiește doar pe noroc, ci mai ales pe flerul jucătorului. 90% înseamnă muncă, adică știință și informații, iar neprevăzutului îi revine restul de 10%.

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by