JO de la Nanjing
JOT Nanjing 2014
Foto: COSR

S-au incheiat JOT de la Nanjing - Delegatia Romaniei s-a intors cu sase medalii (trei de aur)

de C.C. HotNews.ro
Sâmbătă, 30 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Vineri s-au incheiat JOT de la Nanjing, intr-o atmosfera de veselie, muzica si dans. La competitie au luat parte aproximativ 3800 de sportivi, din 204 tari. Intrecerile au fost urmarite de peste 60.000 de spectatori. Delegatia Romaniei s-a intors cu sase medalii: trei de aur si trei de argint.
Lotul roman de la JO Nanjing
Foto: COSR

(P) Groupama Asigurari marcheaza cu succes un nou capitol in parteneriatul cu Comitetul Olimpic si Sportiv Roman

de Smile Media
Groupama este din 2012 asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman. Jocurile Olimpice de Tineret, desfasurate anul acesta la Nanjing, China, marcheaza cu succes un nou capitol in parteneriatul dintreGroupama Asigurari si Comitetul Olimpic si Sportiv Roman. Anul acesta, Groupama a fost asiguratorul oficial al delegatiei Romaniei la Jocurilor Olimpice de iarna de la Soci, iar Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing reprezinta al doilea mare eveniment sportiv al anului sustinut de companie si un nou prilej de a fi alaturi de sportul romanesc de performanta.
Ana Luiza Filiorianu
Foto: COSR

JO Nanjing 2014 Ana Luiza Filiorianu, locul patru in finala de la individual compus

de C.C. HotNews.ro
Gimnasta Ana Luiza Filiorianu s-a clasat pe locul patru in finala de la individual compus, la gimnastica ritmica, cu un total de 55.850 puncte (cerc - 13.500, minge - 14.350, maciuci - 13.600, panglica - 14.400). Medalia de aur a fost castigata de rusoaica Irina Annenkova (58.575), urmata de bielorusa Maryia Trubach (56.950) si de americanca Laura Zeng (56.750).
Lotul roman de la JO Nanjing
Foto: COSR

(P) Olimpicii romani de la Nanjing sunt asigurati pe parcursul Jocurilor Olimpice

de Smile Media
Miercuri, 27 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Sportivii romani de la Nanjing sunt in siguranta pe parcursul Jocurilor Olimpice de Tineret de la Nanjing, China. Groupama asigura intregul lot al sportivilor precum si ceilalti membri ai delegatiei  in timpul deplasarii in China.
Fiecare membru al delegatiei beneficiaza astfel de asigurare medicala de calatorie in strainatate si de asigurare de viata. Printre riscurile acoperite de polita se numara: cheltuielile medicale, cheltuielile medicale de urgenta, spitalizarea, tratamentul dentar, fracturile sau arsurile.
Ioana Gheorghe, in echipa internationala mixta
Foto: COSR

JO Nanjing 2014 Atleta Ioana Teodora Gheorghe, medalie de aur in competitia internationala mixta

de C.C. HotNews.ro
Miercuri, 27 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Ioana Gheorghe (locul 10, la 200 m) a reusit sa castige medalia de aur alaturi de echipa internationala mixta 034 in proba atipica de stafeta 8x100 m, competitie desfasurata pe pista de langa Satul Olimpic, informeaza COSR. A​tleta este prima reprezentanta a Echipei Olimpice a Romaniei care a castigat o medalie in competitia internationala mixta care se desfasoara la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, China.
Lotul roman de la JO Nanjing
Foto: COSR

(P)  Groupama asigura sportivii romani la Jocurile Olimpice de Tineret 2014 de la Nanjing 

de Smile Media
Marţi, 26 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Groupama este asiguratorul oficial al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman (COSR) si al sportivilor romani la Jocurile Olimpice de Tineret 2014, de la Nanjing, China. Delegatia romana este compusa din 41 de sportivi si 26 de oficiali, antrenori si medici.
Mihaita Alexandru Novac
Foto: COSR

JO Nanjing 2014 Medalie de argint pentru Romania la aruncarea sulitei

de C.C. HotNews.ro
Marţi, 26 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Cea de-a cincea medalie pentru Romania la JOT Nanjing 2014 a fost cucerita de Mihaita Alexandru Novac in finala probei masculine de aruncare a sulitei. El s-a clasat pe locul al doilea, cu 73.98 m, dupa francezul Lukas Moutarde, care a reusit sa trimita sulita, la ultima incercare, la 74.48 m, cea mai buna performanta personala a sa de pana acum. Pe treapta a treia a podiumului a urcat Mark Xaver Schmolcz (Ungaria), cu 72.40 m.
Laura Jurca, la sol
Foto: COSR

JO Nanjing 2014 Laura Jurca, pe locul 4 in finalele la sol si sarituri

de C.C. HotNews.ro
Luni, 25 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Gimnasta Laura Jurca a fost aproape de podium la sol si sarituri, ea reusind sa se claseze pe locul 4 la sol unde a obtinut 13.366 puncte, cu o sutime mai putin decat medaliata cu bronz Downie Elissa (Marea Britanie). Reprezentanta Romaniei s-a clasat tot pe locul patru si la sarituri, cu 14.249 puncte, unde competitia a fost castigata de chinezoaica Wang Yan(14.783 p), informeaza COSR.
Echipa feminina de baschet, in optimi la JOT
Foto: COSR

JO Nanjing 2014 Cele doua echipe de baschet ale Romaniei s-au calificat in optimile JOT

de C.C. HotNews.ro
Luni, 25 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Reprezentativele Romaniei de baschet 3x3(feminin si masculin) s-au calificat in optimile de finala ale JOT Nanjing 2014. Cu 14 puncte acumulate, echipa feminina s-a clasat pe locul 6, in grupele preliminare, in timp ce formatia masculina a strans 13 puncte si a ocupat pozitia a 7-a.
Andrei Toader, argint la aruncarea greutatii
Foto: COSR

JO Nanjing 2014 Andrei Rares Toader, medalie de argint la aruncarea greutatii

de I.R. HotNews.ro
Duminică, 24 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Atletul roman Andrei Rares Toader a obtinut medalia de argint in proba de aruncarea greutatii din cadrul Jocurilor Olimpice de Tineret (JOT) de la Nanjing, informeaza Agerpres.

JO Nanjing 2014 Rezultatele zilei ale sportivilor romani

de I.R. HotNews.ro
Sâmbătă, 23 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing au continuat, sambata, cu competitiile de atletism, gimnastica, baschet, kaiac-canoe, box si tenis.
Logo Nanjing
Foto: Hotnews

JO Nanjing 2014 Rezultatele sportivilor romani in ziua a 5-a competititionala

de C.C. HotNews.ro
Vineri, 22 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Romania participa la cea de-a doua editie de vara a JOT cu 41 de sportivi. Vezi in articol care au fost rezultatele inregistrate de componentii echipei olimpice a Romaniei in ziua a 5-a a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Nanjing, China.

JO Nanjing 2014 Laura Jurca, locul 7 in finala de la individual compus

de C.C. HotNews.ro
Gimnasta Laura Jurca s-a clasat pe locul 7 in finala feminina de la individual compus, unde s-au calificat cele mai valoroase 18 sportive din concurs. Sportiva din Romania isi pastreaza sansa de a urca pe podiumul Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, China, ea evoluand in finalele de la toate celelalte patru aparate paralele, barna, sarituri si sol.
Mascota JO Nannjing 2014
Foto: COSR

JO Nanjing 2014 Rezultatele sportivilor romani in ziua 4 competitionala

de C.C. HotNews.ro
In perioada 16-28 august se desfasoara, la Nanjing (China), Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) dedicate atletilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani. Romania participa la cea de-a doua editie de vara a JOT cu 41 de sportivi. Vezi in articol care au fost rezultatele inregistrate de componentii echipei olimpice a Romaniei in ziua a 4-a a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Nanjing, China.
Logo Nanjing
Foto: Hotnews

​JO Nanjing 2014 Rezultatele sportivilor romani in ziua a 3-a

de C.C. HotNews.ro
Miercuri, 20 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
In perioada 16- 28 august se desfasoara, la Nanjing (China), Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) dedicate atletilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani. Romania participa la cea de-a doua editie de vara a JOT cu 41 de sportivi. Intra in articol pentru a vedea rezultatele inregistrate de componentii echipei olimpice a Romaniei in ziua a 3-a a Jocurilor Olimpice de Tineret de la Nanjing, China.
Adina Diaconu, locul 5 la tenis de masa
Foto: COSR

JO Nnanjing 2014 Adina Diaconu, locul 5 la tenis de masa

de C.C. HotNews.ro
Miercuri, 20 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Adina Diaconu a incheiat pe locul 5 sferturile de finala ale intrecerilor la tenis de la Jocurilor Olimpice de Tineret de la Nanjing cu scorul de 1-4 (11-6, 9-11, 7-11, 3-11, 6-11). Sportiva din Romania a pierdut in fata campioanei mondiale Doo Hoi Kem (Hong Kong), favorita numarul 1 a competitiei.
Medalii de aur pentru Romania la canotaj
Foto: COSR

​JO Nanjing 2014 Doua medalii de aur pentru Romania la canotaj

de C.C. HotNews.ro
Miercuri, 20 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Echipajele Romaniei de doi rame fara carmaci, atat cel feminin, cat si cel masculin, au cucerit medaliile de aur la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, China. Echipajul feminin format din Denisa Tilvescu si Cristina Georgiana Popescu a castigat cursa cu timpul 3:37.32, devansandu-le pe adversarele din China si Canada, in timp ce Ciprian Tudosa si Gheorghe Robert Dedu, in finala masculina, au reusit sa treaca primii linia de sosire, cu timpul 3:11.27, invingand echipajele din Cehia si Turcia.
Laura Jurca, la sol
Foto: COSR

JO Nanjing 2014 Laura Jurca (gimnastica artistica) s-a calificat in cinci finale

de C.C. HotNews.ro
Marţi, 19 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Laura Jurca s-a calificat, la gimnastica artistica, in cinci finale, din tot atatea posibile, la Jocurile Olimpice de Tineret de la Nanjing, China. Cu un punctaj total de 53.250, gimnasta va participa in finala de la individual compus si in finalele pe aparate, unde s-a calificat cu al 3-lea rezultat la barna - 13.500, cu al 4-lea, la paralele - 12.800, al 5-lea la sarituri - 14.050 si  al 7-lea, la sol -12.700, informeaza cosr.ro.
Adelina Dobre, argint la JO Nanjing
Foto: COSR

JO Nanjing 2014 Stefania Adelina Dobre, prima medalie pentru Romania- Argint la judo (categoria 63 kg)

de C.C. HotNews.ro
Marţi, 19 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
Judoka Stefania Adelina Dobre a cucerit prima medalie pentru Romania la Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) de la Nanjing, argint la categoria 63 kg. In finala, ea a fost invinsa prin ippon de unguroaica Szabina Gercsak, informeaza cosr.ro.
Lotul Olimpic roman de la Nanjing
Foto: COSR

​JO Nanjing 2014 Rezultatele inregistrate de sportivii romani in primele doua zile de competitii

de C.C. HotNews.ro
Luni, 18 Aug 2014 Sport | JO de la Nanjing
In perioada 16- 28 august se desfasoara, la Nanjing (China), Jocurile Olimpice de Tineret (JOT) dedicate atletilor cu varste cuprinse intre 14 si 18 ani. Romania participa la cea de-a doua editie de vara a JOT cu 41 de sportivi. Intra in articol pentru a vedea rezultatele inregistrate de sportivii romani in primele doua zile de competitii.

ESRI

Top 10 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by