FOTBAL
Digi 24: Ministrul Sportului nu ��tie cine este c��pitanul României U21. R��spunsul uluitor al oficialului român VIDEO Ministrul Tineretului ��i Sporturilor pare s�� nu ��tie nici m��car în ziua marii semifinale a tricolorilor mici cu Germania, cine e c��pitanul acestei echipe-revela��ie. A auzit, ca ��i restul europenilor, de Ianis Hagi.
Mirel R��doi: "Dup�� aceast�� poveste am înv����at c�� nu ni se va da nimic gratis" Selec��ionerul Mirel R��doi a declarat, joi, c�� el ��i juc��torii s��i au înv����at dup�� Euro-2019 c�� nu vor primi gratis, ci trebuie s�� munceasc�� pentru a ob��ine ceva.
Reac��iile juc��torilor României dup�� eliminarea de la Euro: "E un sentiment de regret, de dezam��gire, dar suntem mândri c�� am dat tot ce am avut mai bun" - B��lu���� Aventura na��ionalei Under 21 a României la Campionatul European de tineret s-a încheiat în semifinale, dup�� ce a fost învins�� de Germania, scor 2-4. Juc��torii lui Mirel R��doi r��mân îns�� cu un parcurs de vis la care nimeni nu se a��tepta, cu o calificare la JO 2020 ��i cu sentimentul c�� au dat tot ce au avut mai bun pentru a ajunge în final��. "E un sentiment de regret, de dezam��gire, dar suntem mândri c�� am dat tot ce am avut mai bun pe teren" - Tudor B��lu����. Intr�� în material pentru a vedea reac��iile juc��torilor români dup�� înfrângerea cu Germania.
Contra: "Dac�� ne-ar fi ��inut curelele ��i a doua repriz��, cred c�� am fi jucat finala. Sper s�� umplem ��i noi stadioanele cu o calificare la Euro 2020" Selec��ionerul Cosmin Contra a declarat, joi, dup�� ce na��ionala under 21 a fost învins�� de Germania în semifinalele Campionatului European, c�� germanii au fost mai buni în repriza a doua ��i a meritat calificarea în final��. El a men��ionat c�� la turneul din aceast�� var�� au fost ��i lucruri negative, dar mai multe pozitive.
Ianis Hagi: "E pu��in�� dezam��gire, dar avem tot viitorul în fa����; Avem foame de victorii ��i trofee" Juc��torul Ianis Hagi a declarat, joi sear��, c�� fotbali��tii din na��ionala de tineret sunt pu��in dezam��gi��i dup�� eliminarea de la Campionatul European, îns�� a subliniat c�� el ��i coechiperii s��i au "foame" de victorii ��i trofee.
Gheorghe Hagi: "Aceast�� genera��ie ne-a dep����it pe noi. Noi n-am jucat niciodat�� o semifinal��" Fostul interna��ional Gheorghe Hagi a declarat, joi sear��, c�� juc��torii din na��ionala de tineret trebuie felicita��i ��i încuraja��i pentru ceea ce au reu��it la Campionatul European. “Aceast�� genera��ie ne-a dep����it pe noi. Noi n-am jucat niciodat�� o semifinal��, dar ei au jucat ��i felicit��rile mele”, a afirmat el.
George Pu��ca��: "Pot plânge de fericire, de triste��e nu am de ce, am scris istorie" Atacantul George Pu��ca�� a declarat, joi, dup�� eliminarea de la Campionatul European de tineret, c�� ar putea s�� plâng�� de fericire, nu de triste��e, pentru c�� echipa Under 21 a României a scris istorie.
Lacrimile care pot anun��a zâmbete România Under 21 a încheiat parcursul superb de la Euro 2019 în faza semifinalelor, obiectiv care p��rea utopic cu doar câteva s��pt��mâni în urm��. Germania a fost o echip�� mai puternic�� pân�� la urm�� (4-2), iar acum depinde doar de cei implica��i în fenomen s�� reu��easc�� s�� îi integreze pe ace��ti b��ie��i minuna��i pentru ca ��i na��ionala mare s�� fie cu adev��rat mare...
DigiSport: Comentatorii nem��i au r��mas masc��! Cum au putut reac��iona la golul înscris de Pu��ca�� Finalul nebun de repriz�� din semifinala dintre România U21 ��i Germania U21 i-a surprins pe comentatorii de la TVR, Emil Hossu Longin ��i Marian Olaianos, urlând dup�� golul înscris de George Pu��ca��, care a dus scorul la 2-1 pentru tricolori.
CE Under U21: Germania vs România 4-2 / Povestea frumoas�� a luat sfâr��it - Echipa lui Mirel R��doi, eliminat�� în semifinale dup�� ce a avut 2-1 la pauz�� Na��ionala Under 21 a României a fost la 45 de minute distan���� de o final�� istoric�� la Campionatul European de tineret, dup�� ce a avut 2-1 la pauz�� cu Germania, campioana en-titre. O prim�� repriz�� cu un Pu��ca�� în mare form��, cu dou�� goluri (26' - penalty, 44') ��i o ocazie uria���� ratat�� în finalul primei reprize care cel mai probabil ar fi schimbat total soarta meciului. A doua parte a fost îns�� dominat�� de nem��i. Un gol al lui Waldschmidt (51') dintr-un penalty comis de Ianis Hagi le-a t��iat elanul tricolorilor. Când toat�� lumea se preg��tea de prelungiri, Germania a ucis orice speran��e: dou�� goluri în patru minute (Waldschmidt 90', Amiri 90+4').
Ministerul de Interne, mesaj de sus��inere pentru na��ionala de tineret: Hagi, Radule, Comane ... scoate��i-ne din case disear��! Ministerul Afacerilor Interne a transmis, joi, pe Facebook, un mesaj de sus��inere pentru fotbali��tii na��ionalei de tineret a României, care joac�� disear�� contra Germaniei, în semifinalele Campionatului European. MAI a mai scris un mesaj de mul��umire pentru Hagi pentru c�� s-a apucat s�� antreneze ��i ��i-a asumat ”cre��terea unei noi genera��ii de fotbali��ti”, când ”nimeni nu mai investea în copii”.
���OFICIAL: Neto, noul portar al Barcelonei La pu��in timp dup�� ce a oficializat plecarea lui Jasper Cillessen la Valencia, FC Barcelona a anun��at venirea portarului Neto tocmai de la "lilieci", informeaz�� Sport.es.
VIDEO Golul zilei: Wayne Rooney a adus victoria pentru DC United cu un ��ut de la 70 de metri Wayne Rooney, cel mai bun marcator din istoria selec��ionatei Angliei, a înscris un gol spectaculos pentru actuala sa echip��, DC United, miercuri, în Liga profesionist�� nord-american�� de fotbal (MLS), informeaz�� agen��ia Reuters.
Portarul Jasper Cillessen (FC Barcelona) a semnat cu Valencia pentru patru sezoane FC Valencia a anun��at c�� a ajuns la un acord cu FC Barcelona pentru transferul portarului Jasper Cillessen. El a semnat un contract valabil pân�� în iunie 2023, cu o clauz�� de reziliere de 80 de milioane de euro.
���CE Under 21, semifinale: Germania vs România (de la 19:00) / Un meci pentru istorie Na��ionala Under 21 a României a dat peste cap toate calulele hârtiei ��i a impresionat prin calificarea în semifinalele CE Under 21. Juc��torii preg��ti��i de Mirel R��doi vor s�� continue povestea frumoas�� ��i s�� lupte pentru trofeu, dar pân�� atunci trebuie s�� treac�� de obstacolul Germania, campioana en-titre. Pe "Stadio Renato Dall'Ara" din Bologna se vor întâlni echipele cu cel mai bun atac din competi��ie, astfel c�� partida se anun���� una spectaculoas��. Confruntarea va începe la ora 19:00 ��i va putea fi urm��rit�� în direct pe TVR 1 ��i LiveText pe HotNews.ro.
George Pu��ca��: "Secretul nostru, unitatea! În plus, cu atâ��ia suporteri în tribune, vom fi ca acas��" Atacantul George Pu��ca�� a declarat, miercuri sear��, c�� secretul na��ionalei de tineret a României este unitatea, el subliniind c�� juc��torii se vor sim��i ca acas��, având în vedere num��rul de fani din tribune.
��tirile ProTV: Cum arat�� acum iubita lui Cristi Manea, dup�� ce a fost lovit�� în fa���� cu pumnii ��i picioarele Iubita lui Cristi Manea ��i-a revenit dup�� scandalul de la meciul cu Fran��a. Ea va fi pe stadion ��i va striga pentru România la partida cu Germania de joi sear��.
Mirel R��doi: "Va trebui s�� înscriem mâine sear��. Trebuie s�� ar��t��m c�� nu degeaba am ajuns pe locul doi la echipa cu cele mai multe goluri înscrise" ���Selec��ionerul Mirel R��doi a declarat, miercuri sear��, c�� na��ionala de tineret a României trebuie neap��rat s�� înscrie în meciul cu Germania din semifinalele Campionatului European.
Stefan Kuntz, selec��ionerul Germaniei Under 21: "Ianis e un juc��tor extrem de bun, dar nu avem un plan special pentru el, ci pentru toat�� echipa" Selec��ionerul na��ionalei de tineret a Germaniei, Stefan Kuntz, a declarat, miercuri, c�� echipa României a reu��it s�� ajung�� în semifinale la Campionatul European datorit�� talentului ��i muncii, subliniind c�� la meciul de joi nu a preg��tit un plan special pentru Ianis Hagi.
DigiSport: ”Românii provoac�� primul scandal de la Euro 2019”. Ce a scris Bild, înainte de România U21 - Germania U21 Nem��ii de la Bild, unul dintre cele mai importante ziare din Germania, au vorbit despre ”revolta” pe care ar fi început-o românii, înainte de România U21 - Germania U21, meciul din semifinalele EURO 2019. Totu��i, ce au scris ace��tia pare mai degrab�� o exagerare a jurnali��tilor, menit��, poate, s�� îi ��icaneze pe tricolori.

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version