FOTBAL
Aaron Wan-Bissaka a semnat cu Manchester United / Crystal Palace va încasa 56 de milioane de euro ���Clubul Manchester United a anun��at, sâmb��t��, c�� l-a achizi��ionat pe interna��ionalul englez under 21 Aaron Wan-Bissaka de la Crystal Palace. Juc��torul a semnat un contract valabil cinci ani, cu op��iune pentru înc�� un an.
Fotbalista ���Megan Rapinoe nu va merge la Casa Alb��, dar a acceptat o invita��ie la sediul Congresului ���Juc��toarea de fotbal Megan Rapinoe, care a anun��at c�� nu va merge la Casa Alb�� dac�� echipa feminin�� de fotbal a SUA va câ��tiga Cupa Mondial��, a acceptat în schimb invita��ia de a vizita cu na��ionala Capitoliul din Washington, sediul Congresului american.
VIDEO Na��ionala Under21, întâmpinat�� de sute de fani la revenirea în ��ar�� / Ianis Hagi: "E incredibil, nu credeam c�� am f��cut mândr�� atâta lume"; Ionu�� Radu: "Acestea sunt cele mai frumoase momente" Componen��ii reprezentativei Under21 a României, semifinali��ti la Campionatul European de tineret, au revenit în ��ar��, noaptea trecut��, dup�� participarea la competi��ia din Italia ��i San Marino
Digisport: Imaginile care fac cât 1000 de cuvinte. Ce s-a întâmplat azi-noapte pe aeroport, la revenirea na��ionalei U21 în ��ar�� România U21 a ob��inut o performan���� extraordinar�� la Campionatul European de fotbal, reu��ind în premier�� s�� se califice în semifinale. Tricolorii mici au fost învin��i în semifinale de Germania, scor 2-4.
������VIDEO Copa America: Chile, în semifinale dup�� ce a învins Columbia la lovituri de departajare Reprezentativa statului Chile s-a calificat în semifinalele turneului Copa America, dup�� ce a învins cu 5-4 la loviturile de departajare selec��ionata Columbiei. Partida a avut loc la Sao Paulo.
Liga 1: Programul primelor dou�� etape din sezonul 2019/2020 - FC Viitorul vs Dinamo se va disputa pe 15 iulie LPF a anun��at, vineri, pe site-ul oficial, programul primelor dou�� etape din Liga I. Sezonul 2019/2020 va debuta vineri, 12 iulie, cu partida dintre FC Voluntari ��i Sepsi, de la ora 18:30. Cea mai interesant�� partid�� se anun���� a fi cea dintre Viitorul ��i Dinamo, care va avea loc pe 15 iulie.
OFICIAL R��zvan Lucescu s-a desp��r��it de PAOK: "Plec având certitudinea c�� echipa are mentalitatea, puterea ��i calitatea s�� continue s�� câ��tige trofee" Clubul PAOK Salonic a anun��at, pe site-ul oficial, c�� se desparte de tehnicianul R��zvan Lucescu. În vârst�� de 50 de ani, românul a reu��it eventul cu gruparea elen�� în sezonul trecut.
VIDEO Copa America: Argentina s-a calificat în semifinalele turneului (2-0 vs Venezuela) ��i va întâlni Brazilia Selec��ionata de fotbal a Argentinei a învins forma��ia Venezuelei cu scorul de 2-0 (1-0), vineri, pe Stadionul Maracana din Rio de Janeiro ��i va întâlni echipa Braziliei în semifinalele turneului Copa America, g��zduit de ��ara Cafelei, anun���� Agerpres.
Ministrul Tineretului ��i Sportului anun���� c�� sunt întârzieri la noile stadioane Steaua ��i Rapid Ministrul Tineretului ��i Sportului, Bogdan Matei, a anun��at, vineri, la Neptun, acolo unde a avut loc o reuniune a Comitetului Interministerial pentru organizarea EURO 2020, c�� se înregistreaz�� întârzieri la noile stadioane Steaua ��i Rapid, relateaz�� Mediafax.
Presa din Grecia anun����: R��zvan Lucescu, pe picior de plecare de la PAOK Salonic - Ar avea o ofert�� din Arabia Saudit�� Tehnicianul R��zvan Lucescu s-a întâlnit, vineri, cu patronul grup��rii PAOK Salonic, pe care l-a informat c�� a decis s�� plece, el având o ofert�� mai avantajoas�� din Arabia Saudit��, scrie gazzetta.gr.
���DigiSport: Ianis Hagi, la Barcelona? Transfer istoric pentru fotbalul românesc. Reac��ia lui Gic�� Popescu Gic�� Hagi a a��teptat momentul potrivit pentru un transfer spectaculos al lui Ianis Hagi. „Regele” se afl�� în tratative avansate cu Barcelona, pentru o mutare incredibil�� pentru fotbalul românesc.
Liga 1, programul noului sezon - Dinamo, meciuri cu Viitorul, CSU Craiova ��i CFR Cluj în primele trei etape FC Viitorul va evolua în prima etap�� a Ligii I, pe teren propriu, cu Dinamo, s-a stabilit, vineri, la sediul LPF, la tragerea la sor��i a meciurilor din sezonul 2019/2020. Prima etap�� va avea loc la 13-14 iulie. În urm��toarele dou�� etape, Dinamo va evolua cu CSU Craiova, acas��, ��i cu CFR Cluj în deplasare.
AC Milan a fost exclus�� din cupele europene, sezonul viitor Clubul AC Milan a fost exclus din Liga Europa, sezonul viitor, pentru nerespectarea regulamentului fair-play-ului financiar, a anun��at, vineri, TAS.
Mircea Lucescu, dup�� eliminarea României de la CE Under 21: "Eu nu cred în genera��ii, eu cred în educa��ie, în organizare" Mircea Lucescu i-a felicitat pe juc��torii na��ionalei Under 21 a României pentru parcursul avut la Campionatul European de tineret, îns�� a declarat c�� el nu crede în genera��ii. "Eu nu cred în genera��ii, eu cred în educa��ie, în organizare", a spus Lucescu.
Digisport: Ce au putut s�� fac�� italienii, dup�� ce România U21 ��i Fran��a U21 au fost eliminate de la Euro 2019 Visul frumos s-a terminat pentru na��ionala U21 a României, care a fost eliminat�� de Germania U21 în semifinalele Euro 2019, scor 2-4. Fran��a U21 a p��r��sit ��i ea competi��ia, dup�� 1-4 cu Spania U21, iar asta nu a f��cut decât s��-i bucure pe fanii italieni.
Presa interna��ional�� laud�� presta��ia tricolorilor din semifinal��: "Germania a trebuit s�� sufere înc�� de la început în fa��a frumoasei echipe a României" - Marca Presa interna��ional�� a avut cuvinte de laud�� la adresa echipei na��ionale Under 21 a României dup�� înfrângerea din semifinale cu Germania, scor 2-4. Gazzetta dello Sport a scris c�� "Germania s-a speriat, a fost la p��mânt ��i p��rea c�� are probleme mari, iar România a încântat în prima repriz��", în timp ce spaniolii de la Marca au notat c�� "Germania a trebuit s�� sufere înc�� de la început în fa��a frumoasei echipe a României".
Ciprian T��t��ru��anu: "Olympique Lyon este un club care are aceea��i ambi��ie ca mine. Am venit aici s�� joc" Portarul na��ionalei României, Ciprian T��t��ru��anu, a declarat, într-un interviu acordat site-ului clubului Olympique Lyon, c�� a venit la aceast�� echip�� pentru a fi titular ��i c�� nu îl deranjeaz�� concuren��a cu portughezul Anthony Lopes.
VIDEO Copa America: Brazilia, în semifinale - Cu un juc��tor în plus din minutul 58, Selecao a avut nevoie de penaltiuri ca s�� treac�� de Paraguay Selec��ionata de fotbal a Braziliei s-a calificat cu emo��ii în semifinalele turneului Copa America, învingând cu 4-3 la loviturile de departajare reprezentativa Paraguayului, într-o partid�� disputat�� joi la Porto Alegre, în fa��a a 48.000 de spectatori.
Spania U21 a învins Fran��a U21, scor 4-1, ��i s-a calificat în finala Campionatului European Spania U21 s-a calificat, joi, în finala Campionatului European de tineret, dup�� ce a trecut în semifinale de Fran��a U21, scor 4-1. Ibericii vor întâlni în ultimul act Germania, potrivit Mediafax.
Ionu�� Radu: "La finalul partidei am sim��it c�� îmi intr�� un cu��it în inim��. Ne-am dat seama c�� am readus speran��a în fotbalul românesc" Ionu�� Radu a declarat, joi sear��, dup�� ce na��ionala de tineret a României a fost învins�� de Germania în semifinalele Campionatului European, c�� este extrem de mândru de ce a realizat al��turi de colegii s��i, dar simte ��i pu��in�� dezam��gire, deoarece ��i-ar fi dorit ca oamenii s�� î��i aminteasc�� de juc��torii din actuala na��ional�� under 21 ca fiind “cei care nu se mul��umesc cu pu��in”.

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version