FOTBAL
���Euro 2020: Fran��a, Croa��ia, Belgia sau Portugalia ar putea juca pe Arena Na��ional�� FRF noteaz��, joi, pe site-ul oficial, c�� la Bucure��ti va veni cel pu��in o echip�� de top mondial ��i european la Euro-2020, conform predic��iilor.
���OFICIAL Frank Lampard, antrenor la Chelsea pentru urm��torii trei ani Frank Lampard a p��r��sit echipa Derby County, din liga secund�� englez��, ��i a semnat un contract de antrenor pe trei ani cu Chelsea Londra, a anun��at gruparea de pe Stamford Bridge.
VIDEO CM Fotbal (f): Olanda, în final�� dup�� 1-0 cu Suedia Olanda s-a calificat în finala Campionatului Mondial de fotbal feminin, dup�� ce a trecut, scor 1-0, de Suedia. Meciul (disputat la Lyon) a avut nevoie de prelungiri pentru a putea fi stabilit�� o înving��toare.
VIDEO Copa America: Peru, surpriza zilei: 3-0 cu Chile - Va juca marea final�� cu Brazilia Peru a reu��it s�� produc�� surpriza în semifinala cu Chile: a câ��tigat cu 3-0 meciul contra campioanei en-titre ��i va juca finala "Copei America" la fotbal contra Braziliei. Meciul a avut loc la Porto Alegre, în prezen��a a 30.000 de spectatori.
OFICIAL Joao Felix, cel mai scump transfer din istoria echipei Atletico Madrid / Benfica încaseaz�� 126 de milioane de euro Joao Felix (19 ani), juc��tor format la Benfica Lisabona, a fost transferat de Atletico Madrid în schimbul sumei de 126 de milioane de euro, au anun��at, miercuri, cele dou�� cluburi, citate de AFP. Suma reprezint�� un record atât pentru campionatul portughez, cât ��i pentru echipa madrilen��, care sper�� c�� i-a g��sit un înlocuitor lui Antoine Griezmann.
Valeriu Iftime, patron FC Boto��ani: "Suntem obliga��i s�� avem VAR. Cred c�� trebuie s�� punem bani to��i cei din competi��ia asta" Sistemul de arbitraj video este o necesitate în fotbalul din România. Cel pu��in a��a sus��ine finan��atorul clubului FC Boto��ani, Valeriu Iftime, care a venit ��i cu o propunere pentru to��i ceilal��i patroni implica��i în Liga 1.
FRF: Academii de calitate pentru copii ��i juniori, condi��ie la licen��ierea pentru Liga I Federa��ia Român�� de Fotbal a anun��at încheierea procesului de clasificarea a academiilor de fotbal pentru copii ��i juniori pentru sezonul 2019-2020, iar în ��edin��a Comitetului Executiv al forului s-a decis ca începând din sezonul 2021-2022 licen��ierea pentru Liga I s�� depind�� ��i de punctajul academiei fiec��rui club din primul e��alon.
FRF: Echipe de fotbal feminin pentru toate cluburile din Liga I, condi��ie obligatorie pentru primirea licen��ei Comitetul Executiv al FRF a aprobat miercuri, m��surile de dezvoltare a fotbalului feminin prin intermediul cluburilor cu echipe participante în Liga I.
VIDEO Momentul în care Argentina a fost "peste" Brazilia - Driblingul zilei reu��it de Juan Foyth Brazilia a fost vioara întâi a semifinalei din Copa America cu Argentina, victoria cu 2-0 fiind una pe deplin meritat��. Au fost momente rare în care "Pumele" au fost la înâl��imea adversarilor, unul dintre acestea fiind reu��it de Juan Foyth: dribling în fa��a lui Coutinho.
Sport.es anun����: Philippe Coutinho va semna cu PSG Philippe Coutinho (27 de ani) este de acord cu o trecere la PSG, informeaz�� jurnali��tii de la Sport.es. Conform acestora, mutarea brazilianului pe Parc des Princes ar face parte din afacerea întoarcerii lui Neymar la FC Barcelona.
Lionel Scaloni, selec��ioner Argentina: "Am f��cut un meci mare ��i am fost superiori Braziliei" Selec��ionerul echipei de fotbal a Argentinei, Lionel Scaloni, a afirmat c�� echipa sa a f��cut "un meci mare" ��i a fost "superioar��" Braziliei, în ciuda înfrângerii cu 2-0 în semifinalele Copei America, informeaz�� AFP.
Messi acuz�� arbitrajul dup�� înfrângerea cu Brazilia: "Nu au fost mai buni ca noi. Arbitrul i-a favorizat tot meciul" Argentina a p��r��sit Copa America în semifinale, fiind învins�� cu 2-0 de Brazilia. Lionel Messi pune înfrângerea echipei sale pe seama arbitrajului, considerând c�� brazilienii au fost favoriza��i. "Nu au fost mai buni ca noi în joc. Tot meciul, arbitrul i-a favorizat", a declarat starul Barcelonei.
VIDEO Brazilia, în finala Copei America dup�� 2-0 contra Argentinei Brazilia s-a calificat în ultimul act al Copei America dup�� un succes în fa��a marii rivale Argentina. A fost 2-0, reu��itele gazdelor fiind marcate de Gabriel Jesus (19) ��i Firmino (71).
Corpul neînsufle��it al c��pitanului echipei de fotbal feminin BSC YB Frauen, descoperit în Lacul Como Corpul neînsufle��it al c��pitanului echipei feminine de fotbal a clubului Young Boys Berna (BSC YB Frauen), Florijana Ismaili, component�� a na��ionalei Elve��iei, a fost descoperit, mar��i, în Lacul Como, informeaz�� lequipe.fr, care citeaz�� presa elve��ian��.
DigiSport: Plecarea lui R��zvan Lucescu l-a înfuriat pe Ivan Savvidis. Ce decizie a putut s�� ia R��zvan Lucescu (50 de ani) s-a desp��r��it de PAOK Salonic, clubul din Grecia al��turi de care a scris istorie, dup�� ce Al-Hilal i-a pl��tit clauza de reziliere a contractului (dou�� milioane de euro). Patronul grec vrea s�� se asigure c�� nu se va mai întâmpla a��a ceva pe viitor.
George Pu��ca��: "Cred c�� ��i al��i colegi ai mei meritau s�� fie inclu��i în echipa turneului final" Atacantul George Pu��ca�� a declarat, mar��i, c�� ��i al��i colegi ai lui ar fi meritat s�� fie inclu��i în echipa turneului final al Campionatului European de tineret, informeaz�� frf.ro.
UEFA: George Pu��ca��, inclus în echipa ideal�� de la CE Under 21 UEFA a anun��at echipa ideal�� de la Campionatul European de tineret, încheiat duminic�� sear�� cu victoria Spaniei. George Pu��ca��, atacantul echipei na��ionale a României, a fost inclus în aceast�� forma��ie, al��turi de juc��tori din Germania ��i Spania, finalistele competi��iei.
Gic�� Popescu, despre na��ionala lui Cosmin Contra: "Nu e ce trebuie. Juc��m lung�� ��i dup�� ea, niciodat�� nu vom face performan���� a��a" Gic�� Popescu, fost component al "Genera��iei de Aur", a f��cut o analiz�� a jocului ar��tat de na��ionala condus�� de Cosmin Contra, fiind de p��rere c�� tactica abordat�� nu este una potrivit�� pentru juc��torii români. "Pentru mine, na��ionala nu e ce trebuie. Juc��m lung�� ��i dup�� ea, niciodat�� nu vom face performan���� a��a", a spus Popescu, la Digi Sport. În plus, "Baciul" a vorbit despre importan��a promov��rii tinerilor ��i despre integrarea pu��tilor lui Mirel R��doi la prima reprezentativ��.
Adrien Rabiot, noul juc��tor al celor de la Juventus Torino Mijloca��ul francez Adrien Rabiot a semnat un contract cu Juventus Torino, a anun��at gruparea torinez�� pe site-ul oficial
Gic�� Popescu, despre Ianis Hagi: "Sunt oferte de la toate nivelurile ��i din toate p��r��ile" Gic�� Popescu (51 de ani) a anun��at c�� Ianis Hagi (20 de ani) ar putea deveni cel mai scump fotbalist român plecat direct din Liga 1.

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version