FOTBAL
DigiSport: Procurorii au f��cut o dezv��luire incredibil�� în cazul mor��ii lui Davide Astori! ”Au acoperit neglijen��a ��i incompeten��a” Davide Astori a murit în luna martie a anului 2018, iar publica��ia Quotidiano Nazionale, citat�� de gazzetta.it. a anun��at c�� un certificat medical din iulie 2017, care sus��inea c�� fostului juc��tor al Fiorentinei i-a fost efectuat un control la inim��, ar fi, de fapt, fals.
VIDEO Fotbal feminin: Na��ionala SUA, campioan�� mondial�� pentru a patra oar�� Reprezentativa Statelor Unite ale Americii a câ��tigat Cupa Mondial�� la fotbal feminin, duminic��, impunându-se cu scorul de 2-0 în finala cu Olanda, disputat�� la Lyon.
Decesul lui Davide Astori: Procurorii au descoperit c�� un certificat medical pe baza c��ruia fotbalistul a fost declarat apt de joc este fals Un certificat medical din data 10 iulie 2017, care arat�� c�� fostului fotbalist al echipei Fiorentina Davide Astori, decedat în martie 2018, i-a fost efectuat un control la inim�� ar fi fals, informeaz�� publica��ia Quotidiano Nazionale, citat�� de gazzetta.it.
Consecin��ele elimin��rii Egiptului de la Cupa Africii: Pre��edintele federa��iei a dat afar�� staff-ul tehnic ��i administrativ, apoi a demisionat Pre��edintele Federa��iei Egiptene de Fotbal (EFA), Hani Abou Rida, a dat afar�� staff-ul tehnic ��i administrativ, apoi a demisionat, dup�� ce na��ionala Egiptului a p��r��sit în optimi Cupa Africii pe Na��iuni, competi��ie pe care o organizeaz��, informeaz�� AFP.
Reac��ia Conmebol dup�� acuza��iile de corup��ie ale lui Messi: Inacceptabile ��i nefondate Confedera��ia sud-american�� de fotbal (Conmebol) a catalogat acuza��iile de corup��ie formulate de Lionel Messi la Copa America drept "inacceptabile" ��i "nefondate".
VIDEO Cupa Africii: Egiptul, gazda competi��iei, eliminat�� în optimi de Africa de Sud Reprezentativa Egiptului a fost învins��, sâmb��t��, la Cairo, cu scorul de 1-0 (0-0), de Africa de Sud, în optimile de final�� ale Cupei Africii pe Na��iuni.
Copa America: Messi nu a participat la decernarea medaliilor de bronz ��i a criticat dur arbitrajul: "Nu trebuie s�� facem parte din aceast�� corup��ie" Atacantul Lionel Messi nu a participat, sâmb��t��, la decernarea medaliilor de bronz la Copa America, dup�� finala mic��, Argentina - Chile, scor 2-1. Zgârcit în declara��ii ��i f��r�� s�� spun�� lucruri deosebite de obicei la interviurile dup�� meciuri, Messi s-a dezl��n��uit la adresa arbitrajelor care, crede el, au favorizat gazda competi��iei, Brazilia.
���VIDEO Argentina, locul 3 la Copa America (2-1 cu Chile) / Lionel Messi ��i Gary Medel au fost elimina��i în minutul 37 Argentina a încheiat Copa America pe locul trei, dup�� ce a învins-o în finala mic�� pe Chile, scor 2-1, pe Arena Corinthians din Sao Paolo. Cel mai controversat moment al partidei s-a petrecut în minutul 37, când Lionel Messi ��i Gary Medel au primit cartona�� ro��u.
Ianis Hagi: "Sunt preg��tit de orice, oriunde. Important este ca echipa s�� m�� doreasc�� foarte mult" Juc��torul Ianis Hagi a declarat, sâmb��t�� sear��, c�� este preg��tit s�� joace oriunde, atât timp cât echipa respectiv�� îl dore��te foarte mult.
Gic�� Hagi: "CFR Cluj s�� uite cât mai repede ��i s�� aib�� mai mult�� ��ans�� mar��i" / Dan Petrescu: "Moralul va fi sc��zut pentru meciul cu Astana" Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat, sâmb��t�� sear��, dup�� câ��tigarea Supercupei României, c�� sper�� ca CFR Cluj s�� uite de e��ecul de la Ploie��ti ��i s�� “fac�� bine” la confruntarea urm��toare, cu Astana, din preliminariile Ligii Campionilor.
CFR Cluj - FC Viitorul 0-1 / Echipa lui Hagi a câ��tigat Supercupa României - Artean, gol spectaculos în minutul 86 FC Viitorul, de��in��toarea Cupei României, a câ��tigat în premier�� Supercupa României, dup�� ce s-a impus la limit�� în fa��a campioanei CFR Cluj, scor 1-0. Unicul gol al partidei de pe stadionul "Ilie Oan��" din Ploie��ti a fost marcat de Andrei Artean, în minutul 86.
Alvaro Morata, transferat definitiv de la Chelsea la Atletico Madrid Atletico Madrid a anun��at, sâmb��t��, transferul definitiv al lui Alvaro Morata (26 de ani), de la Chelsea. Atacantul iberic va continua s�� joace sub form�� de împrumut în sezonul viitor, urmând ca din 2020/2021, mutarea s�� devin�� permanent��.
���Supercupa României: CFR Cluj vs FC Viitorul (20:00) / Lupta pentru primul trofeu al sezonului CFR Cluj, campioana României, ��i FC Viitorul, de��in��toarea Cupei, se lupt�� sâmb��t�� pentru primul trofeu al sezonului. Meciul care va decide câ��tig��toarea Supercupei se va disputa pe stadionul "Ilie Oan��" din Ploie��ti, de la ora 20:00, putând fi urm��rit în direct pe Digisport, Telekom Sport ��i Look TV.
Atletico Madrid, r��spuns dur pentru Barcelona ��i Griezmann: "Au dat dovad�� de lips�� de respect" / Juc��torul, chemat la antrenamente Clubul Atletico Madrid a emis, vineri, un comunicat, în care acuz�� FC Bareclona ��i pe juc��torul Antoine Griezmann de lips�� de respct fa���� de gruparea madrilen�� ��i fa���� de suporterii s��i, informeaz�� marca.com.
Barcelona a recunoscut interesul pentru Antoine Griezmann Pre��edintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, a declarat c�� directorul general al clubului catalan, Oscar Grau, s-a întâlnit, joi, cu pre��edintele clubului Atletico Madrid, Miguel Angel Gil Marin, pentru a discuta transferul lui Antoine Griezmann, informeaz�� marca.com.
CSA Steaua a c�tigat procesul pentru palmares / Gigi Becali: "Voi ataca decizia la Curtea de Apel" CSA Steaua a c�tigat procesul pentru palmares cu Gigi Becali. Tribunalul Bucure��ti a stabilit c�� palmaresul din perioada 1947-2003 apar��ine CSA Steaua. Decizia nu este definitiv�� ��i finan��atorul FCSB a declarat c�� va fi atacat�� la Curtea de Apel.
George Pu��ca�� ��i viitorul s��u incert: "Voi discuta cu Inter s�� vedem ce va fi" George Pu��ca�� (23 de ani) este unul dintre cei mai vâna��i juc��tori din lotul României U21 dup�� performan��a reu��it�� la Campionatul European din aceast�� var��, calificarea în semifinale, îns�� atacantul spune c�� viitorul s��u este în continuare incert.
Sepp Blatter a ac��ionat în justi��ie FIFA pentru a ob��ine daune morale ��i a recupera zeci de ceasuri Sepp Blatter, pre��edinte al FIFA între 1998 ��i 2015, a declarat pentru BBC c�� a ac��ionat în justi��ie forul fotbalistic mondial pentru a ob��ine ''daune morale'' ��i a recupera circa 60 de ceasuri ce au r��mas în posesia acestei instan��e.
Arjen Robben s-a retras din fotbal la 35 de ani Arjen Robben (35 de ani) ��i-a anun��at joi, 4 iulie, retragerea din fotbalul profesionist. La finalul sezonului trecut, Robben s-a desp��r��it de Bayern Munchen dup�� zece ani petrecu��i în inima Bavariei
Nicolae Stanciu, la Slavia Praga: "A fost o decizie foarte grea, dar sunt fericit c�� m-am întors la Praga" Nicolae Stanciu (26 de ani) a fost prezentat oficial de Slavia Praga. Interna��ionalul român a semnat un contract valabil pe cinci ani cu marea rival�� a fostei sale echipe, Sparta Praga.

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version