ALTE SPORTURI
Dopaj: Ciclist german suspendat pentru un an Patrik Sinkewitz, testat pozitiv cu testosteron in iunie, a fost suspendat pentru un an de Federatia Germana de Ciclism. Pedeapsa fostului castigator al Turului Germaniei, editia 2004, este mai mica decat in cazuri similare pentru ca Sinkewitz a colaborat cu anchetatorii, anunta AFP. El a dat detalii despre proceduri ilegale folosite de echipa sa, T-Mobile, pana in 2006, printre acestea numarandu-se transfuziile de sange.
Topul celor mai bune locuri pentru ski Jurnalistii de la The Guardian au realizat un top al celor mai bune 10 locuri pentru ski din lume, aici intrand atat cei care se pricep, cat si cei care vor sa se initieze in tainele acestui sport olimpic. Ceea ce este cel mai important este faptul ca aceste locatii de pe intreg mapamondul sunt ferite de ochiul curiosilor, discretia fiind in acest sens una maxima.
S-a gasit un candidat la sefia Agentiei Mondiale Antidoping
Guy Drut a acceptat sa candideze la sefia Agentiei Mondiale Antidoping, anunta AFP, francezul putand pune astfel capat unei crize in sanul Agentiei. “Va fi o candidatura de compromis”, a recunoscut Drut, dupa ce un alt potential candidat, australianul John Fahey, a fost respins de grupul tarilor membre ale Consiliului Europei.

ESRI


Hotnews
Agenţii de ştiri
Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.powered by
developed by