Serena Williams (29 de ani) a fost supusa, luni, unui tratament de urgenta la o clinica din Los Angeles, pentru un cheag de sange localizat pe plamani, a informat miercuri un reprezentant al jucatoarei de tenis, citat de publicatia americana People.

Serena WilliamsFoto: Reuters

Williams (29 ani) a fost vazuta la centrul medical Cedar-Sinai din Los Angeles de mai multe ori in cursul saptamanii trecute, iar Nicole Chabot, o reprezentanta a jucatoarei, a confirmat ca jucatoarea de tenis are probleme de sanatate.

"Luni Serena Williams a fost supusa unui tratament de urgenta la Cedars pentru un hematom care s-a format dupa ce a primit un tratament pentru o problema mai grava. Saptamana trecuta, Serena a suferit o embolie pulmonara (obstructia unei artere pulmonare) care a fost descoperit cand s-a intors la Los Angeles, dupa ce a fost la New York pentru o programare la medic pentru problema de la picior", a declarat Chabot, adaugand ca doctorii o monitorizeaza in continuare pe jucatoare pentru a evita alte complicatii.

Fost lider mondial, Serena Williams a luat o pauza fortata in luna iulie a anului trecut, dupa ce a invins-o pe Vera Zvonareva in finala de la Wimbledon. Americanca s-a ranit la picior dupa ce a calcat pe sticla intr-un restaurant, fiind ulterior supusa unei interventii chirurgicale. Williams se antreneaza pentru a reveni la Roland Garros, in mai.

In acest moment Serena ocupa locul al 12-lea in ierarhia mondiala, pana acum castigand 37 de titluri WTA.