Roger Federer s-a calificat in finala Turneului Campionilor dupa ce a trecut, fara nicio emotie, de Novak Djokovic. Elvetianul s-a impus in doua seturi, scor 6-1, 6-4, dupa ce a practicat un tenis incantator. In ultimul act al competitiei, Federer il va intalni pe Rafael Nadal, acesta fiind cel mai asteptat meci de catre spectatorii de pe intreg mapamondul.

Federer, victorie superba cu DjokovicFoto: Reuters

Dupa ce Nadal obtinuse bilele pentru finala la capatul unui meci dramatic cu Andy Murray, toata lumea astepta o victorie a lui Roger Federer pentru a avea un meci fantastic duminica.

Elvetianul s-a conformat, iar Djokovic a devenit un simplu spectator in fata jocului superb practicat de Federer. Fostul lider mondial a castigat cu 6-1, 6-4, iar publicul a fost in picioare la executiile lui "Fedex".

Federer vs Nadal - intalnirea cu numarul 22

Duminica seara (ora 19, sport.ro direct), ibericul si elvetianul se vor intalni pentru a-22-a oara de-a lungul timpului, Nadal conducand la meciurile directe cu scorul de 14-7. In cazul unui succes, Rafa si-ar putea trece in cont singurul titlu important care-i lipseste din palmares: Turneul Campionilor.