Oficialii WTA au cerut o transcriere a interviului pe care jucatoarea britanica de tenis, Laura Robson, l-a oferit in publicatia Vogue, interviu in cadrul caruia tanara de 16 ani si-a descris unele colege din tenis ca fiind "curve".

WTA Tour a trimis marti un comunicat in care a mentionat ca va investiga declaratiile jucatoarei de 16 ani. "Am luat la cunostinta comentariile Laurei Robson din Vogue UK, dar si declaratia sa prin care spune ca vorbele ei au fost scoase din context", a declarat purtatorul de cuvant al WTA Tour, Andrew Walker.

"Stim ca exista o transcriere a tot ceea ce ea a spus si noi vom analiza probele cu atentie in momentul in care le vom primi", au adaugat oficialii WTA.

Robson, castigatoare la Wimbledon in turneul de junioare, a declarat in interviul pentru Vogue ca "unele jucatoare de tenis sunt curve. Ies cu foarte multi baieti si isi fac o faima proasta. Nu vrei sa fii cunoscuta pentru asemenea lucruri. Trebuie sa fii mai discret".

"Antrenorul meu stie ca sunt sensibila. Nu-mi place gustul alcoolului si urasc tigarile. Unele se duc in cluburi, dar eu nu sunt interesata", a mai adaugat tanara jucatoare.