Novak Djokovic si Nikolay Davydenko isi disputa ultimul loc ramas disponibil in semifinalele Turneului Campionilor de la Londra. In Grupa B, Soderling joaca ultima partida relaxat, obtinandu-si biletul pentru runda urmatoare inca de la meciul doi. Rafael Nadal ramane surpriza neplacuta a turneului, fiind eliminat dupa doua infrangeri consecutive, ultimul lucru pus in joc pentru partida de vineri cu Djokovic este premiul de 120.000 de dolari, oferit pentru fiecare meci castigat in grupe.

Rafael Nadal a fost eliminat si locul doi in clasamentul ATP ii este pus in pericol. Daca sarbul Djokovic castiga ultimul meci din grupa, dar si finala Turneului Campionilor, Nadal va termina anul ca numarul trei mondial, dupa ce la inceputul sezonului era liderul ATP.

Djokovic si Davydenko au fiecare cate un meci castigat si unul pierdut in Grupa B. Pentru a se califica in semifinale, sarbul trebuie sa-l invinga pe Nada, iar Soderling trebuie sa-l invinga pe Davydenko. Orice alte rezultate in meciurile de vineri ii asigura rusului ultimul loc din semifinale.

Grupa B:

1. Robin Soderling 2-0

2. Nikolay Davydenko 1-1

3. Novak Djokovic 1-1

4. Rafael Nadal 0-0

Programul ultimelor doua meciuri din Grupa B:

Rafael Nadal - Novak Djokovic, ora 16:15 (in direct la sport.ro)

Nikolay Davydenko - Robin Soderling, ora 22:45 (in direct pe sport.ro)