A recunoscut ca a consumat cocaina in timpul carierei si ca a fost iertat de oficialii ATP. Andre Agassi socheaza inca o data asistenta marturisind ca a pierdut finala din 1990 a Roland Garros-ului pentru ca se gandea mai mult la cum sa nu-i cada peruca pe care o purta decat la jocul in sine, informeaza Marca.

"Ma gandeam in acele momente ce ar spune lumea daca ar sti ca port o peruca? Ar vorbi doar de ea si stiu ca nu as fi putut suporta acest lucru. Normal ca as fi putut juca fara peruca, dar dupa luni intregi de ciritici, glume, eram deja satul. Imi imaginam deja totul, ce spun despre mine", a declarat Agassi, citat de Marca.

Andres Gomes (din Ecuador) l-a invins pe Andre Agassi in finala de la Roland Garros (din anul 1990), scor 6-3, 2-6, 6-4, 6-4.

Agassi a recunoscut in cartea "O autobiografie", care va fi publicata in data de 9 noiembrie, ca s-a dopat cu metamfetamina in 1997, veste care i-a socat pe multi dintre sustinatorii sai.

De-a lungul unei cariere impresionante, Agassi a triumfat in 8 turnee de Mare Slem, americanul castigand numai din tenis peste 30 de milioane de dolari.

Vezi aici imagini din finala Roland Garros-ului din 1990: