Kim Clijsters a uimit o lume intreaga cucerind US Openul la revenirea dupa doi ani de pauza competitionala. Performanta acesteia a facut-o invidioasa chiar si pe Justine Henin, fosta lidera mondiala fiind hotarata sa revina pe teren incepand cu anul viitor, informeaza The Wall Street Journal.

In varsta de 27 de ani, Henin isi va anunta, conform presei din Belgia, revenirea in zilele urmatoare, pe un canal de televiziune privat. Conform gazetarilor, Justine va reveni in ianuarie 2010 pentru a avea in fata intreg sezonul si toate turneele de Mare Slam.

"Henin si-a comandat 14 rachete noi, adica exact atatea cate cumpara cand era in activitate", se precizeaza in ziarele belgiene.

Retrasa din activitate in 2008, Justine Henin era pe primul loc mondial, belgianca marturisind la acel moment ca nu mai are nicio motivatie serioasa pentru a juca tenis de camp.

"Am auzit-o atat de mult vorbind in ultima perioada despre o revenire, incat cred ca acest lucru chiar se va intampla" - Ken Meyerson, agentul jucatoarei.