S-a calificat in sferturile de la US Open dupa ce l-a invins pe Gael Monfils, a revenit pe locul doi in lume si spera sa joace din ce in ce mai bine. Rafael Nadal pare 100% vindecat dupa accidentarea care l-a tinut departe de teren si de Wimbledon, iar in aceste momente spune se simte proaspat precum petalele unui trandafir, informeaza AS.

"Ma simt proaspat in jos precum petalele unui trandafir, iar cel mai important lucru este sa joc bine, sa ma mentin in forma si sa am un tonus ridicat. Cred ca la US Open am jucat din ce in ce mai bine, dar sunt departe de forma de anul trecut", a precizat Nadal, citat de jurnalistii de la AS.

"Adevarul este ca nu ma intereseaza atat de mult in momentul de fata sa revin numarul unu. Important este sa fiu sanantos. Nu a fost o mare schimbare sa cad pe trei in lume, acest lucru nu m-a afectat deloc. Fiecare partida este importanta si trebuie luata pas cu pas. Cred ca am aratat o atitudine pozitiva la US Open si sper ca voi termina bine anul. Trebuie sa fiu ceva mai agresiv, este un capitol la care mai am mult de munca", a conchis Rafael Nadal.

Nadal a revenit pe locul doi in clasamentul ATP dupa ce a obtinut calificarea in sferturile de finala ale US Open, iar Andy Murray a fost eliminat in optimile turneului american.