Kim Clijsters, probabil cea mai aplaudata jucatoare de la turneul de la Cincinnati din aceasta saptamana, a fost eliminata in sferturi de lidera mondiala Dinara Safina. "Cu siguranta sunt foarte fericita de nivelul la care am ajuns in aceste patru meciuri", a spus zambitoare belgianca.

O alta surpriza placuta a circuitului de tenis feminin este italianca Flavia Pennetta, care continua sa arate o forma excelenta in ultimul timp. Pennetta a invins-o in sferturi pe Daniela Hantuchova, scor 6-3 6-3, si va deveni prima jucatoare italianca din istorie care va intra in in Top 10 WTA. "Inseamna mult pentru mine acest lucru, este un vis devenit realitate. Intotdeauna am sperat sa fiu printre cele mai bune jucatoare din lume si acum sunt!", a spus italianca pentru cincytennis.com.

Flavia Pennetta o va intalni in semifinale pe rusoaica Safina. Cealalta semifinala se va juca intre Jelena Jankovic (victorie la Bammer, scor 6-0 6-3 in sferturi) si Elena Dementieva (victorie la Caroline Wozniaki, scor 6-2 6-1).