Victor Hanescu a reusit performanta sa piarda doua finale intr-o singura zi, insa romanul e optimist pentru urmatoarele turnee de la Hamburg si de la Gstaad. "Sunt intr-o forma buna. Voi merge la Hamburg, apoi la Gstaad sa-mi apar titlul", a spus Hanescu, care a urcat doua pozitii in clasamentul ATP pana pe locul 31 dupa finala de la Stuttgart.

"A fost o zi grea pentru mine", a spus Hanescu pentru atpworldtour.com. "Sunt bucuros insa pentru tenisul pe care l-am aratat in aceasta saptamana. Am castigat primul set datorita unui joc foarte bun, apoi Chardy a inceput sa serveasca mai bine si a meritat sa cucereasca titlul".

Hanescu trebuie sa uite repede finalele pierdute la Stuttgart pentru ca romanul a fost desemnat cap de serie numarul 11 la turneul ATP de la Hamburg (20-26 iulie), dotat cu premii totale de 1,115 milioane euro. "Cu siguranta sunt niste saptamani bune pentru mine. Sunt intr-o forma buna. Voi merge la Hamburg, unde voi juca incepand din turul 2 si sper sa evoluez bine, apoi sa merg sa-mi apar titlul la Gstaad in saptamana urmatoare", a incheiat romanul.