"Rafa nu e stresat ca trebuie sa recupereze de la Federer locul unu mondial", a anuntat unchiul Toni. Mai mult, antrenorul lui Nadal a recunoscut ca spaniolul nu este inca pregatit sa joace la cel mai inalt nivel, dar ca "testele sunt satisfacatoare si totul merge conform planului".

Antrenorul si unchiul lui Rafa Nadal, Toni, a confirmat vestea ca elevul sau va reveni in circuit incepand cu cel de la Montreal. "Testele la care a fost supus Rafa in Barcelona sunt satisfacatoare si vestea buna este ca totul merge conform previziunilor medicale. Cel mai important este sa inceapa putin cate putin, sa vedem cum evolueaza si sa termine recuperarea", a spus Toni Nadal pentru Marca, care a recunoscut ca numarul 2 mondial nu este inca pregatit 100%.

"Presiunea de a recupera de la Federer locul unu mondial nu exista pentru el. Rafa va reveni cu intentia de a-si intra in forma pas cu pas, de la turneu la turneu si de a aduna puncte", a spus antrenorul spaniolului. Toni Nadal a tinut sa le multumeasca fanilor lui Rafa, care au afisat bannere de sustinere in timpul infruntarii de Cupa Davis dintre Spania si Germania.