Duel crancen in cea de-a doua semifinala masculina de la Wimbledon. Finalistul editiei din acest an a turneului de Grand Slam pe iarba s-a stabilit dupa un meci de mare clasa. Roddick a afisat un joc "demult uitat", a uimit si a castigat. Murray a ratat un moment istoric la Wimbledon, la capatul unui joc spectaculos, cu executii uimitoare. Andy Roddick il va intalni in finala de la Wimbledon pe Roger Federer.

Primul set a inceput echilibrat si cei doi jucatori au mers cap la cap pana la 5-4. Murray a servit pentru a ramane in joc, dar Roddick a profitat de momentul slab al adversarului, a facut break si a luat primul set.

Murray trimite un backhand castigator si face break la 0 in debutul celui de-al doilea set. Moralul ii creste jucatorului numarul trei in clasamentul mondial, care ataca inspirat si egaleaza la seturi: 1-1.

In setul al treilea Murray isi pierde concentrarea la scorul de 2-1 pentru american. Salveaza trei mingi de break, dar Roddick se impune: 3-1. Americanul prinde curaj si se distanteaza: 5-2. Murray serveste pentru a ramane in set, adversarul ii pune serioase probleme, dar isi castiga game-ul. Murray salveaza setul si castiga pe serviciul adversarului. Soarta setului secund se stabileste in tie-break, unde Roddick se impune cu 9-7.

In ultimul set al meciului Roddick i-a daramat visul lui Murray de a disputa o finala la Wimbledon. S-a impus in tie-break si va incerca duminica sa darame un alt vis. De data aceasta a elvetianului Roger Federer, care poate redeveni numarul unu mondial daca va castiga acest turneu.

Statistica meciului:

Eficacitatea primului serviciu: 75% - 52%

Asi: 21 - 25

Duble greseli: 1 - 5

Greseli nefortate: 24 - 20

Mingi de break: 2 din 5 - 2 din 7

Total puncte castigate: 143 - 141