Victor Hanescu si Victor Crivoi forteaza accesul in turul trei al turneului de simplu masculin, acestia urmand sa dea piept cu Nicolas Devilder, respectiv Nikolay Davydenko. In scena vor intra si Andrei Pavel, Horia Tecau, Sorana Carstea si Monica Niculescu. Intra in material pentru a vedea programul complet de astazi al romanilor la Wimbledon.

Victor Hanescu forteaza calificarea in turul trei in fata francezului Nicolas Devilder, numarul 96 din lume, disputa urmand sa inceapa la ora 14.00, pe terenul 6. Nu va fi insa singurul meci pentru Victor, acesta urmand sa faca pereche cu americanul James Cerretani impotriva dublului iberic format din Oscar Hernandez si Albert Montanes.

Victor Crivoi are o misiune foarte grea impotriva rusului Nikolay Davydenko (cap de serie numarul 12), romanul fortand calificarea in turul trei intr-o partida care se va disputa pe terenul 14.

Pe terenul 11, perechea formata din Andrei Pavel si Horia Tecau va da piept cu dublul Nicolas Almagro (Spania)/ Janko Tipsarevic (Serbia).

In turul trei spera sa ajunga la dublu si Sorana Carstea, romanca facand pereche cu Caroline Wozniacki (Danemarca) in disputa contra dublului Hsieh/ Peng (cap de serie numarul 5).

Dublul romano-rus Monica Niculescu - Alla Kudryavtseva va intalni perechea Lino/ Santonja (Spania) de la ora 14, pe terenul 15.