Surprize de proportii, duminica, la turneul de tenis de la Miami! Favorita numarul doi, Dinara Safina, dar si sarboaica Ana Ivanovic au fost trimise acasa inca din turul trei de australianca Stosur, respectiv unguroaica Szavay.

Dinara Safina, numarul doi mondial, a fost invinsa in doua seturi, 6-1 6-4, de Samantha Stosur (nr 42 WTA). Australianca si-a luat revansa dupa ce Safina o invinsese de fiecare data in cele trei intalniri. "Cred ca am jucat foarte prost. Am fost un dezastru. Adversara mea a fost foarte buna, a jucat foarte bine, dar in ceea ce ma priveste e trist felul in care am evoluat. Pur si simplu nu am jucat nimic! Am intrat pe teren, dar nu am luptat pentru nicio mine. Campionii adevarati nu fac asa ceva. Eliminarea aceasta este o pedeapsa dreapta pentru mine. Trebuie sa fiu mai desteapta", si-a facut autocritica rusoaica.

Nici Ana Ivanovic nu a avut mai mult noroc si sarboaica a fost eliminata de unguroaica Agnes Szavay (nr 25 WTA), scor 4-6 6-4 1-6. "Abia daca am jucat un punct cum trebuie. Nu mi-am putut pastra serviciul. Am avut cateva sanse bune la inceputul meciului de a trece in avantaj si am ratat de putin. Acest lucru m-a daramat psihic si nu mi-am mai revenit. Cred ca am pierdut acest meci si pentru ca am crezut ca va fi mai usor impotriva adversarei mele, dar nu a fost asa", a punctat si Ivanovic.

Rezultate Miami Masters - WTA, turul trei:

[4] E Dementieva - [31] C Suarez Navarro 62 62

[8] S Kuznetsova - N Vaidisova 61 64

[11] V Azarenka - [22] A Chakvetadze 61 64

S Stosur - [2] D Safina 6-1 6-4

[7] A Ivanovic - [25] A Szavay 4-6 6-4 1-6

Rezultate Miami Masters - ATP, turul trei:

[5] A Roddick - [25] D Tursunov 76(9) 62

[15] T Robredo - [Q] T Dent 5-7 6-3