Meci incredibil pe terenul central la Indian Wells! Rafael Nadal si David Nalbandian au oferit un tenis de inalta calitate tinand tribunele pline ochi pana la ora doua noaptea. Liderul mondial a reusit sa smulga victoria, dar numai dupa ce a salvat nu mai putin de cinci mingi de meci in setul doi. Nadal a terminat en-fanfare decisivul, umilindu-l pe argentinian cu 6-0.

Argentinianul a inceput bine meciul, castigand setul intai cu 6-3. Jocul lui Nalbandian a mers bine si in setul secund, numarul 14 ATP reusind sa faca break si chiar sa obtina patru mingi de meci la scorul de 5-3, pe serviciul ibericului. Nadal si-a pastrat calmul si a facut 5-4, dar argentinianul urma sa serveasca pentru castigarea meciului. Liderul mondial a rezistat incredibil, a mai facut fata inca unei mingi de break si a impins setul in tiebreak pe care l-a castigat. In decisiv, pe teren nu a mai fost decat un singur jucator. Rafael Nadal si-a ingenuncheat adversarul cu un sec 6-0 dupa ce a fost la un pas sa paraseasca competitia. Urmatorul adversar al liderului mondial este tot un argentinian, Juan Martin del Potro.

Pe tabloul feminin, Victoria Azarenka a produs surpriza sferturilor si a trimis-o acasa pe favorita Dinara Safina, 6-7 6-1 6-3. Rusoaica a ratat astfel sansa de a o detrona pe Serena Williams din fruntea clasamentului WTA. Pe de alta parte, la finalul meciului, jucatoarea din Belarus a izbucnit in lacrimi, fericita pentru aceasta victorie. In celalalt sfert de finala, Vera Zvonareva a trecut de Caroline Wosniacki, 6-4 6-2, si o va intalni in semifinale pe Azarenka.

Terenul 1 start 20:00

[7] A Radwanska - A Pavlyuchenkova

I Ljubicic - [4] A Murray

[5] A Ivanovic - [23] S Bammer

[10] F Verdasco - [2] R Federer