Fanii lui Roger Federer pot sa stea linistiti: elevetianul nu are de gand sa se retraga si de la Indian Wells, turneu pe care l-a castigat de trei ori consecutiv. "Aici revin de fiecare data cu placere", a spus numarul doi mondial pe site-ul sau oficial.Dupa finala dramatica de la Australian Open, iubitorii tenisului pot spera din nou la o finala Rafael Nadal - Roger Federer la Indian Wells.

"Dupa ce m-am accidentat la spate toamna trecuta, nu am avut suficient timp sa ma vindec complet. Voi folosi urmatoarele cateva saptamani ca o masura de precautie sa fiu sigur ca sunt complet refacut si ca sunt gata pentru restul sezonului 2009", a spus Federer pe site-ul sau oficial dupa retragerea de la Dubai si din echipa de Cupa Davis a Elvetiei.

Cel mai probabil, Roger Federer va reveni pe teren la turneul de la Indian Wells, acolo unde elvetianul a fost campionul editiilor 2004, 2005 si 2006. "Mi-a mers bine la acest turneu", a spus Federer despre Indian Wells, "am castigat trei titluri la rand si am jucat cel mai bun tenis al meu acolo. Am avut parte de finale extraordinare, meciuri mari, si intotdeauna imi place sa ma intorc la Indian Wells. Suprafata de joc se potriveste stilului meu de joc", a incheiat elvetianul.