Dumitru Haradau nu mai este sigur de postul sau la Federatia Romana de Tenis (FRT) dupa ce Ruxandra Dragomir a fost aleasa in fruntea FRT. "Nu stiu ce voi face pana nu voi discuta cu doamna Dragomir", a recunoscut directorul general al FRT, care nu a ratat ocazia sa atace noua conducere. "Meciul cu Rusia s-a organizat de mult timp, dar vad ca cineva vrea acum sa-si asume meritele", a adaugat Haradau.

"Eu am un contract cu Federatia, nu cu presedintele. Nu stiu inca ce voi face, pana nu voi purta o discutie cu doamna Dragomir, referitoare la contractul meu", a declarat Dumitru Haradau pentru Newsin.

"Un astfel de eveniment nu se organizeaza in cateva zile. Tot ceea ce este acum la Sibiu s-a facut de mult timp, dar vad ca cineva vrea acum sa-si insuseasca meritele".

In ceea priveste sansele lui Hanescu&co impotriva echipei ruse, Dumitru Haradau crede ca Victor Hanescu poate sa aduca doua puncte Romaniei. "Rusii au o echipa puternica, dar am asistat la cateva antrenamente si l-am vazut pe Safin ca face multe greseli. Hanescu joaca foarte bine, iar daca ia doua puncte, nu se stie ce se poate intampla la dublu. Sansele sunt 50-50", a concluzionat Haradau.