Scandalurile iscate pe baza organizarii meciurilor de Cupa Davis dintre Romania si Rusia au ocupat mai mult timp decat organizarea insasi. Noul presedinte al Federatiei Romane de Tenis (FRT), Ruxandra Dragomir a declarat zilele trecute ca a fost lasata sa se descurce singura pe ultima suta de metri. Atacat direct, Aurel Munteanu a sustinut o conferinta de presa prin care isi exprima punctul de vedere.

"Eu am sustinut mereu echipa. Am fost doar un partener al federatiei. Prima pentru jucatori este de 100.000 de euro, daca vor castiga meciul.Totul este pregatit, exista doar micile amanunte de resortul federatiei, biletele, numerotarea scaunelor. Banii sunt, vestiarele sunt gata, terenul este pregatit, sunt toate conditiile", a declarat omul de afaceri Aurel Munteanu.

Contracandidat al Ruxandrei Dragomir la sefia FRT, Munteanu a mentionat ca nu a incercat nicio clipa sa saboteze organizarea, ba din contra: "Dragomir sa-si ceara scuze. Nu exista absolut niciun impediment ca meciul sa aiba loc. Vad ca se incearca din nou transferul responsabilitatilor catre mine. Doamna Dragomir are bani, pentru ca a primit de la Guvern si de la Consiliul Local, are terenul gata facut, iar echipa mea de constructii a reparat ce era de reparat pe la sala, pe la vestiare. Eu am facut acolo niste lucrari de vreo 50.000 de lei. Am oprit instalarea lojelor deoarece i-am asteptat pe cei de la federatie sa le aseze cum vor, in functie de camerele TV. Lojele pot fi puse fara probleme in jumatate de zi”.