Tenismenul numarul 11 mondial, David Nalbandian a fost denuntat, miercuri, la politie pentru neplata a trei pesos. Argentinianul nu a platit taxa de trecere pe un drum din Argentina, iar angajata care s-a lasat pacalita de sportiv a depus o plangere pe numele sau.

Nadia, angajata firmei concesionare a unei strazi a declarat presei din Argentina ca Nalbandian a refuzat sa plateasca suma de trei pesos: "Nalbandian mi-a spus ca va plati pentru el soferul din spate. Am avut incredere in el si am ridicat bariera. Dar mai incolo, cand i-am zis celuilat sofer ca trebuie sa plateasca sase pesos, trei pentru el si trei pentru Nalbandian, mi-a zis ca nu are nicio legatura cu tenismenul".

"Sunt Nalbandian. Plateste cel din spate", dar celalalt sofer nu a recunoscut nimic, asa ca angajata a trebuit sa plateasca din propriul buzunar.

Dupa ce incidentul a fost facut public, Fabian Nava, prietenul lui Nalbandian, a declarat ca el era soferul din masina a doua, iar episodul a fost doar o gluma. Nava s-a aratat dispus sa o rasplateasca pe angajata si chiar sa palteasca o amenda daca este nevoie. "Totul a fost o gluma pe care am vrut sa i-o fac lui Nalbandian, dar nu m-am gandit ca se va ajunge la un asemenea scandal. Faceam glume intre noi, iar cand am ajuns la bariera am continuat sa ne distram, dar nu ne-am gandit la problema pe care i-am putea-o cauza tinerei", a mentionat prietenul lui Nalbandian.