Luna trecuta, fostul numar unu, Roger Federer a sustinut ca nu e de acord cu modul in care sunt calculate locurile WTA, adaugand ca o jucatoare care nu a castigat niciun turneu de Grand Slam nu ar trebui sa devina numarul unu mondial.

Jelena Jankovic, care in momentul de fata ocupa locul 3 in ierarhia WTA, a declarat: "Sa fiu cinstita, nu-mi place sa vorbesc despre ceilalti jucatori. Prefer sa ma concentrez pe munca mea. De ce ar trebui sa ma intereseze? Nu-mi place sa-mi bag nasul in treburile altora.

Fosta numarul unu mondial a laudat felul de a fi a spaniolului Nadal. "Un exemplu bun este Rafael Nadal. Ceea ce-mi place cel mai mult la el e ca e un mare campion, este umil si intotdeauna vorbeste de bine despre toti jucatorii. Este un model pentru toti".

"Federer este un mare campion. Nu vreau sa ma cert cu el, dar de ce il intereseaza pe el soarta altora? De ce e nevoie de asta? Nu cred ca e corect sa atace alti jucatori", a adaugat Jankovic potrivit Reuters.

Roger Federer a facut o declaratie rautacioasa si la adresa conationalului lui Jankovic, Novak Djokovic. "Daca nu esti in forma, poti sa pleci de-aici", a declarat elvetianul in momentul in care Djokovic s-a retras in sferturile de la Australian Open.

Jankovic i-a luat apararea lui Nole: "Daca s-a retras, probabil a avut motivele sale, el stie mai bine. Nu poti sa ataci pe cineva fara sa ai vreo dovada. Nu trebuia sa-l jigneasca in asemenea fel.

Jelena Jankovic participa in aceste zile la GDF Suez din Paris.